Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

L-carnitine !?

Recommended Posts

Aveti idee ce este exact? Cititi ce-am gasit:

<Nicoleta Luciu slabeste si reuseste sa-si pastreze silueta de invidiat cu suc instant, scos pe piata de firma Redis Nutritie, produs ce contine L-carnitina, cea mai folosita substanta din lume pentru slabire si rezistenta la efort. Nicoleta nici nu scoate prea multi bani din buzunar pentru pliculetele de suc, care costa 1,40 lei noi. Pana de curand bruneta sexy se mentinea in forma cu ajutorul batoanelor de slabit.>

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am inceput sa iau capsule care contin aceasta substanta, dar e prea devreme sa-ti spun daca da sau nu rezultate pentru ca eu am luat doar 2-3 zile. Oricum, se administreaza cate o pastila de 3 ori pe zi, cam cu jumatate de ora inainte de masa, cu un pahar cu apa. Mie mi-a fost recomandat de mama mea care este farmacista. Daca reusesc sa ma tin de el, te anunt despre rezultate.

Pepenash over and out!

e un aminoacid esential minor,cu efecte pozitive teoretic,la persoane susceptibile la convulsii poate provoca crize de epilepsie.

eu nu as da bani pentru asemenea gaselnite "cool" fara motive serioase(implicit varianta "intretinere" a la luciu cu asemenea porcarii e exclusa).Am "investit" mai bine de 1500 de dolari in mizeria asta,daca are vreo importanta-nu am inghitit eu pastilutele respective,pen ca am 44 de kg,mananc ce-mi casuna dar merg la un sports club relativ constant,dar am avut "ocazia" sa constat efectele mirabolante la cineva drag mie care a luat timp de 1 an si jumatate L-carnitine cu intentia de a slabi.indiscutabil se pot face lucruri pozitive cu banii dati pe asemenea produse "cool".

o zi buna!

• 1 month later...

Si eu am folosit-o de doua ori in cure de cate 3 saptamani,dar nu am avut rezultate spectaculoase in sensul pierderii de kilograme,insa am observat o imbunatatire a tonusului muscular,si am obtinut un corp mai bine definit,ceea ce de multe ori e mult mai important decat pierderea in greutate.In schimb la multe persoane a dat rezultate bune.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

• 2 months later...

eu am luat timp de 2 luni niste pastila(supliment nutritiv) de slabit care contin si l-carnitina, iar pe prospect scrie ca dupa 2 luni se face pauza de cel putin 2 saptamani si abia dupa se poate relua cura daca se mai doreste a se da jos din kg...

am dat jos, nu m-am anemiat, nu a avut alte efecte (gen scaune dese, eliminare apa), am mancat la fel (ca oricum mananc putin si sanatos dar se pune tot), ceea ce imi place e ca s-a redus stratul de grasime.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...