Jaana Publicat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 17, 2006 Fetelor, acest CM a fost diferit fata de celelalte. Va povetesc mai jos cum a fost si cine a mai avut experiente asemanatoare, mi-ar fi de mare folos o parere. Conform TB, ovulatia a fost in z 17 la un CM neregulat. La cateva zile dupa ovulatie, a inceput o scurgere galbuie, fara miros, care in z 26 s-a transformat in maronie deschis si destul de abundenta. Nu m-am alarmat prea tare, eu avand de regula o scurgere maronie cu vreo 2-3 zile inainte de CM. Dar luna aceasta scurgerea a tinut 6 zile (in a 7-a a venit CM-ul), dupa vreo 3 zile se redusese ca si cantitate (erau doar niste pete) si devenise maro inchis. In z 29 am avut chiar si cateva pete de sange, de am crezut ca incepe CM-ul, iar in z 31 scurgerea era maro-rosiatica. Ce m-a alarmat a fost intarzierea CM-ului (a venit in z 32 iar in ultimul an a fost de maxim 30 z) si faptul ca nu m-am simtit ca inainte de CM... imi stiu simptomele (balonare etc.) si de data asta au lipsit. In schimb am avut ca o presiune in burtica in z 31 in urma unui efort. Am citit pe net ca aceste scurgeri maronii pot semnala avort spontan... e posibil oare sa fi fost acolo bb-ul si sa-l fi pierdut?? Ma voi duce la medic saptamana aceasta, dar pot medicii sa vada daca a fost bb sau ma vor trimite la plimbare? Astept parerile voastre. A mai avut cineva asemenea experiente? Jaana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 Ce descrii tu nu prea mi se pare a fi un avort spotan. Oricum, in principiu medicii isi pot da seama daca a fost bebe studiind tesutul eliminat de tine la urmatorul ciclu daca nu ai eliminat totul inainte. Eu am avut un astfel de avort spontan foarte mic de nici nu mi-am dat seama. Noroc ca mama lucra la laborator pe vremea aceea si la urmatorul ciclu a dus o bucata din tesutul eliminat de mine si au spus ca a fost sarcina. Sanziana & Marina (03/10/2004) http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIABRAILA Postat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 pina a te duce la medic(care este de fapt in esenta ceea ce trebuie sa faci) poti face : test de sarcina(care ti-ar putea indica sau nu ceva) test de singe pt sarcina care sigur ar da un indiciu DUPA CARE ABSOLUT NECESAR CONTROL GINECO +echografie vaginala(cea mai indicata treaba) dupa descrierile tale nu pare sa fi fost un avort spontan. ne auzim dupa ce faci astea de mai sus, IULIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jaana Postat Aprilie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 Multumesc fetelor! [flo] Totusi... care ar fi fost simptomele unui avort spontan in faza ata de timpurie? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIABRAILA Postat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 dureri(mai mari decit la un CM obisnuit), nu poti spune ca la virste mici de sarcina pot aparea contractii, singerari neregulate(abundente, oprite, iar aparute, maro care se transforma treptat in rosu deschis), apoi cheaguri, mari mici, depinde de marimea sarcinii, multe. astea sint in mare sa zic asa. chestiile astea sint cam 3,4 zile, daca se elimina complet, daca nu, se intind pe perioade mari de timp. in nici un caz nu apare imediat si CM. s-a terminat, astepti o alta luna pt asta. IULIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jaana Postat Aprilie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 Ok, deci probabil nu a fost avort... Totusi ceva a fost si nu-mi dau seama ce... Merg saptamana asta la doctor sa vad ce si cum. Multumesc inca o data [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIABRAILA Postat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 OK, te asteptam cu vesti dupa ce mergi la doctor. pina atunci activeaza pe DC in continuare pentru gasirea de solutii, toate au un inceput. IULIA si sa fii aici alaturi de noi, nu se stie niciodata de unde sare bb.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.