CORNELIAP33 Publicat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 17, 2006 M-am trezit intepenita si cu o durere cumplita in spate, de undeva de la talie in jos pe partea stanga, cu reflexe in piciorul stang. Nu ma pot apleca de durere... In afara de calmante ce imi mai puteti recomanda? V-ati confruntat cu asa ceva? Multumesc, Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002) Fotografiiid="blue"> Ajutati-l pe George! www.cuzuc.netfirms.com ________________________ "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Asa am patit si eu numai ca la mine nu a coborat pe picior ci a ramas doar la spate. Eu m-am dus la dr. si mi-a dat de facut injectii. Eu zic sa nu mai stai si sa mergi la dr. Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002) poze Ticker_Paul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CORNELIAP33 Postat Aprilie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Injectiile erau pentru calmare sau... Ti-a trecut?.. n-au mai revenit durerile? Multumesc mult, Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002) Fotografiiid="blue"> Ajutati-l pe George! www.cuzuc.netfirms.com ________________________ "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 La mine s-a numit criza de lumbago si m-a durut doar spatele in zona de jos. Prima injectie a fost cu dexomethasona sodiu si apoi o serie de 10 injectii cu Ketonal, cate una pe zi si acum mai fac inca. Am inteles ca sunt antiinflamatoare. Durerile m-au lasat de a doua zi, dar totusi trebuie sa fac tot tratamentul chiar daca nu ma mai doare ca in prima zi. Oana id="green"> si Paulid="blue"> (3 iulie 2002) poze Ticker_Paul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavia ramona Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Cornelia, eu am avut asa ceva, doar ca initial pe piciorul drept si pana la urma imi amortea piciorul, dar durerea de mai jos de talie a fost groaznica. Eu am facut hernie de disc din cauza ca am incercat sa ridic ceva foarte greu, asa ca discul dintre 2 vertebre a sarit de la loc si mi-a apasat nervul care mergea pe picior in jos. Am luat injectii cu antiinflamatoare, injectii cu vit. B1, B6, B12 (Milgamma le zicea), am aplicat unguente locale si am facut fizioterapie 2 saptamani. Pe langa asta din cauza amortelilor am facut si 12 sedinte de acupunctura. CEL MAI IMPORTANT lucru este repausul la pat, pe un pat tare, stand pe o parte sau pe cealalta cu genunchii ridicati putin spre piept. In momentul respectiv, am stat 2 luni la pat, fara nici un efort, cu medicatie si am reusit sa trec peste. Am mai facut crize de genul asta inca de 2 ori, dar acum fac fizioterapie o data la 6 luni si sper sa nu am suprize pt ca in momentul de fata sunt insarcinata, iar greutatea sarcinii s-ar putea sa ma afecteze mai tarziu. E important sa eviti miscarile bruste, aplecariele din bazin, mai bine te lasi de la genunchi in jos. Sa nu duci greutati mari, iar daca chiar duci sa duci in ambele maini o cantitate aproximativ egala. Sa nu faci sport decat ce iti recomanda medicul, exista centre unde poti invata gimnastica medicala pt problema asta. Iti doresc multa sanatate si ai grija de tine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CORNELIAP33 Postat Aprilie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2006 Multumesc mult fetelor. La mine parca nu-i asa de grav, de data asta; durerile m-au mai lasat mai ales cele de picior. Ma mai doare putin spatele. Mi-am luat niste FastumGel, si probabil ca mi-ar trebui si niste Ketonal(am citit prospectul), dar as vrea pastile, caci sunt fricoasa. Va pup si multa sanatate si voua. Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002) Fotografiiid="blue"> Ajutati-l pe George! www.cuzuc.netfirms.com ________________________ "Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.