Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Colposeptine

Recommended Posts

Am si eu o intrebare: mi-a dat doctorul dupa o cauterizare (dupa o luna) Colposeptine, numai ca is tablete nu ovule (dar tot intravaginal trebuie puse... si nu ma descurc [mariaj] Nu radeti, da' nu aluneca [:I] Am incercat sa o ud si se sfarma...

[ups] Is eu toanta sau e vreun secret?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sunt tablete. Si intr-adevar aluneca greu de tot. Asta vreo 2 zile ca urmatoarele merg mai usor. Estrogenul din ele reface si umecteaza mucoasa, o sa mearga mai usor, vei vedea.

Diana id="red"> , id="green">Vladutid="blue">[copil] (16.05.2004) id="green"> & samburelul (34+)

pozulici Vladut: bebelus si copilas id="green">

Eu le umezeam putin si le puneam imediat inauntru, inainte sa ajunga umezeala in interiorul lor si sa le sfarame.

De fapt imi umezeam degetele cu care umezeam suprafata pastilei.

Nu e o placere, dar asta e.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

• 1 year later...

m-am trezit si eu pe aici...sa dau un sfat celor care tre sa maifaca tratam cu astfel de comprimate vaginale...dr. meu mi-a zis sa dau bine inainte cu crema de galbenele...si chiar pe comprimat am pus crema si a mers mai usor....

ynca13

Dragele mele,

Si eu am avut probleme cu o rana pe col aproape 4 ani. Am cauterizat-o de 2 ori am facut biopsie de trei ori dar rana nu vroia sa se inchida si pace.Am folosit si colposeptine si ovule cu propolis si ovule cu argila. Se inchidea jumate si asa m-am chinut. Singera cand ii pica ei bine...Am cunoscut anul asta la spital cu o alta operatie o tipa care mi-a recomandat sa fac tratament cu aloe first sa pulverizez pe un OB-u seara si sa-l bag inautru cat mai adanc si sa-l las sa actioneze pana dimineata. Asa am facut in prima tura 15 zile la rand si am facut pauza 2 luni. Acum o saptamana am fost la control si mi-am facut si PAP-ul si nu ia venit nici medicului sa creada cand a primit rezultatul scria doar atat C1 si flora saraca...eu care de atatia ani ma chinui cu C3.Nu sunt distribuitor la aloe deci nu fac reclama nici unui produs dar multumesc persoanei care mi l-a recomandat ca tare mi-a fost de ajutor.

Poate acest sfat ii este de ajutor si altor persoane.

Va pup, Corina

Corina, fff intersanta postarea ta!

Sunt si eu una dintre multele femei care se confrunta cu aceasta problema, cu toate ca nu am c3 ci c2, dar o sa incerc si eu ![pup]

Sanatate infinita tuturor!

Cami mami & Daria (02.01.2006)id="black">[hop]

Did="red">aid="blue">rid="purple">iid="green">uid="orange">cid="red">aid="purple"> cid="red">rid="green">eid="black">sid="orange">tid="blue">eid="purple"> sid="limegreen">iid="orange"> iid="red">aid="blue">rid="purple"> ... cid="blue">rid="red">eid="green">sid="orange">tid="purple">eid="black">!id="red">id="size2">

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

id="size2">id="black">id="Comic Sans MS">

Buna!

Si eu folosesc Colposeptine..si le-am folosit si in sarcina...intradevar arata ca niste tablete, insa sunt ovule(se utilizeaza vaginal)...eu le umezeam cu foarte putina apa si alunecau. Mie mi s-au parut super ok!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006id="blue">

Cu toata dragostea!id="red">

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...