Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Demisie in CIC

LunaNoua

Recommended Posts

Buna ziua tuturor!

Sunt in CIC din martie anul acesta, si NU intentionez sa ma intorc la terminarea CIC-ul (peste 2 ani) la acelasi loc de munca.

Daca imi dau demisia din acel loc de munca, imi afecteaza cu ceva indemnizatia pt CIC sau vechimea?

Firma la care am lucrat pana acum are vre-o responsabilitate in ceea ce ma priveste pe perioada cat sunt in CIC? Plateste ceva taxe pentru mine?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Sa aveti o saptamana a patimilor "folositoare" sufletelor voastre. Doamne ajuta !

[pup], Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiuteiid="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu te afecteaza cu nimic demisia din timpul CIC. Perioada cat esti in CIC este vechime in munca, indiferent daca ai sau nu si un contract de munca in paralel.

Firma nu are nici o obligatie pt tine cata vreme esti in CIC.

Dumnezeu sa-ti ajute si tie in tot ce faci!

Buna ziua .Am si eu la fel o intrebare legata de aceeasi problema ,dc sunt in cic si mi-am gasit un nou loc de munca , ca sa plec de la serv vechi tr sa ma duc cateva zile acolo si apoi sa imi dau demisia?Nu as prea vrea sa ma duc la vechiul serv deloc, dar nu stiu cum sa procedez.Nu am anuntat deloc ca vreau sa plec,dar la noul loc de munca tr sa fiu cam de la 1 iunie.

Eu am dreptul la cic pana in 23 iunie 2006.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...