Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cicatrice cezariana

Recommended Posts

Se implinesc in curand doi ani de cand am nascut si locul operatiei arata inca urat. Am sperat ca se modifica cu timpul culoarea cicatricii, e visiniu-violet sau forma ei, e iesita in relief.

O prietena de-a mea are cicatricea abia vizibila. Oare imi ramane asa sau sunt ceva unguente pentru ameliorare, chiar daca a trecut atata timp?

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Fetelor eu nu am bebe inca dar am vazut in farmacie o crema pe baza de silicon pt cicatrici de la taieturi semne de la arsuri etc si cred ca ar fi buna pt pt semn de la cezariana... nu-mi amintesc cum se numea dar nu cred ca sunt prea multe produse pe baza de silicon. Defapt asta e ideea de baza a unei astfel de creme, sa fie cu silicon. Costa in jur de 1 mil parca si am vazut-o in city farm

VIERMISOR eu nu am facut cezariana insa am o cicatrice de la o operatie care abia dupa cativa ani a "trecut"...se vede foarte putin acum. Cand si spart bebe capsorul, la 1 an 1/2 mi s-a recomandat sa il dau cu Lioton gel in fiecare zi si sa masez zona cu miscari circulare. Nu stiu in ce masura a ajutat insa nu se mai vede nimic!!!!

Parerea mea este ca trebuie sa mai astepti putin si eventual sa ajuti cu creme cum era ce apropusa de mariuca25 iar daca nu vrea exista si metode de stergere cu laserul, citisem despre ele inainte sa nasc (n u stiam sigur ca am sa pot sa nasc natural ca avea capul maaaare si m-am informat!!)

ANCA si EMA[bonjovi]

ANCA si EMA

Din pacate depinde mult de colagenul din piele (adik de materialul clientului). Eu am o cezariana ca o taietura de lama, extrem de subtire, iar sotul meu o operatie de apendice. La inceput arata ca si taietura mea, doar o idee mai mica, ulterior insa a inceput sa se ingroase si deja arata aiurea tare.

Am observat ca are legatura si cu predispozitia la vergeturi, adik cele care nu au vergeturi stau bine la cap colagen, deci si cicatricile se vor vindeca frumos!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO][paste]

Cicatricile,chiar si cheloide se pot ameliora fie chirurgical (dar trebuie sa gasesti o "mana" priceputa si rabdatoare de la Chirurgie Plastica si Reparatorie),fie cu laser (in Bucuresti cel putin se poate face asta dar costa cam mult! )

Si da,conteaza foarte mult si "materialul clientului"

Eu,din pacate am multe cicatrici pe burta si a trebuit sa invat sa traiesc cu ele desi e greu,ca unele sunt vizibile.[q] A ta nu e sub linia slipului? Ca daca e asa esti norocoasa,poti merge si la plaja![:D]

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...