Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Iepure pe varza de humus

michelle7

Recommended Posts

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ashaaa, de susan, ca-i mai zis tu odata, shi-am cautat, da n-am gasit, cre' ca tre' sa caut la magazine arabeshti...la alea turceshti o fi, ca am unu linga mine?

Sabina, m-ai zapacit de tot [:D]

Acushoru, io nu vorbesc cu plozii asha cum scriu, ba kiar zici ca-s profesoara de dictzie[:D] ca aci n-au de unde invatza romaneshte corect, shi nu vreau sa piarda limba [:p]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Neee, ca lamiie am io mereu la purtator [:D], iar sotzu e amator de usturoi, astea la noi is alimente de baza [:D]

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Corina LOL....! Gandesti sanatos!

Irenu ia sa facio reclama la concurenta... in Elvetia aia voi evrei n-aveti? Gasesti sigur ce-ti trebe si-n plus daca-mi aduc aminte faceau astia pe la voi s-o pasta de harissa dementiala, nu doar dezinfectant de gura.

Sabinutz, scuze da fiecare vorbeste de ce stie:):)

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess!

A penny for my thoughts. A dime for my ideas.

Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me.

Andreea

Acushor, taman in Elvetzia sa nu fie evrei? [:D] Probabil ca-s magazine, da nush io un' se gasesc...Sabinelu, pentru mine arta e ceva frumos ce numa altu poa' sa faca [:D]

quote:Originally posted by iren

Te-am prins, acu vrei s'te dai artista, ca faci humus bun!Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

id="quote">id="quote">[disco] I`m a pitbull . Terrieeeeer

quote:Originally posted by iren

Nu mai imi citi postarile, nu te obliga nimeni sa citeshti ceva lipsit de contzinut, ok? Data viitoare o sa bag nejte humus in postari, ca sa nu mai fie goale, shi-o sa pun sh-un firicel de patrunjel [:p]Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

id="quote">id="quote">Ireneadica ce vrei sa spui cu humusul?? Ai ceva cu aia care-l fac? Sau consuma? Hai zi cinstit! ca eu is din partidul cu humusi!!" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Da, recunosc cc ca am ceva cu iei, is invidioasa, ce?? Da las c-o sa ma kinui sa fac shi ioooo [:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...