Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sangerare la 10 saptamani

Recommended Posts

Am o problemã si fiind foarte departe de casã,[asia] în China nu pot merge la doctor. De aceea dacã poate cineva sã-mi dea un sfat, ce pot sã fac, aº fi recunoscãtoare. Sunt însãrcinatã in 10 sãpt, iar acu 4 zile am observat pete maronii pe chilot. Nu m-am impacientat foarte tare pentru cã a doua zi dimineaþa petele au dispãrut. Ieri însã spre amiazã cãnd am fost la toaletã am observat o patã mare maronie destul de mare, asemãnãtoare cu sângerarea maronie din ultima zi de ciclu, ºi care tot persistã acum , nu la fel de mult dar tot imi pãteazã lenjeria. Am si dureri, nu insuportabile, pe sub burtã [q].Am la mine urmãtoarele medicamente: acid folic, vitamina E, elevit, si magne B6.

Mihaela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Mena.

Eu sunt din Oradea, deci destul de aproape de locul tau natal.

In legatura cu problema ta, ai face bine sa mergi imediat la dr. Poate fi o deslipire de placenta sau o sarcina pe cale sa se autoelimine. Nu te speria, poate nu e nimic asa serios, dar oricum nu ai ce sa faci acasa, oricate madicamente ai avea.

De ce nu poti sa mergi la dr.?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Draga Mena, eu m-am confruntat cu aceasta problema cand eram in 7 saptamani. M-a internat in spital pentru 7 zile si am urmat un tratament cu no-spa si duphaston si repaus total la pat (nici o sticla nu aveam voie sa ridic). La mine s-a rezolvat problema, spre bucuria mea. Cum spune si Oana trebuie sa mergi neaparat la medic si cat mai repede.

Sanatate multa [flo]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

[foto] & [tv]

SCOALA SKI

Si eu am avut aceeasi problema si am fost imediat la doctor. Pe mine m-a bagat pe tratament: Alilestrenol (progesteron) si Vit. E forte. Poti la fel de bine sa iei si Utrogestan (ovule sau pastile). Poate poate cineva sa-ti trimita din tara. Si din saptamana 12 am inceput sa iau vitamine, una pe zi...

mamica de [bonjovi] baietel de decembrie 2003 si de [8**] fetita de august 2005 [duel]

Poze Mara si Matei

si eu am avut aceeasi problema ca tine pe la 6 saptamani si am facut pregnyl injectii la 2 zile una . Of course ca le-am facut la indicatia medicului. Am mai luat si utrogestan. S-a oprit iar apoi a revenit pe la 15 saptamani si iau gynipral si no-spa si scobutil. cate 2 din fiecare pe zi. mie mi-a spus dr. ca am placenta foarte jos, trebuie sa stau numai in pat. Insa cel mai important lucru este sa nu fi stresata si sa nu te superi.

Si o sa fie bine.

19+

Draga Mihaela, aceeasi problema am avut si eu in sapt sase, si mici pete maronii dechis si dureri in partea de jos a abdomenului. Acum am un baietel sanatos [bibe]care ieri, pe 17 a facut 2 luni.

Atunci am fost la medic si mi-a spus ca atata vreme cat colul este inchis sa nu-mi fac probleme. sangerarea poate fi de la un mic varice vaginal sau de la embrionul in formare care s-a lipit pe uter pentru a forma placenta. Durerile sunt date de uterul care isi mareste dimensiunea.tratamentele pe care ti le-au recomandat fetele sunt cele clasice atunci cand intr-adevar este o problema cu sarcina si le poti incerca. Ideal ar fi ca totusi sa iei legatura cu un medic.

iti urez mult succes si o sarcina usoara a mea![flo]

cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...