Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

termosudatia?

Recommended Posts

Buna,

Ieri am ajuns in sfarsit la un salon de remodelare, hotarata fiind sa incep cu vacuumul. In schimb, dupa sfatul dieteticianului de acolo, am inceput o sedinta de impachetari cu crema de termosudatie la termocuverta, pentru ca nu este tocmai nevoie de vacuum.

Nu stiu ce sa zic...poate m-am dus eu prea axata pe vacuum, dar nu prea astept rezultate mari de la termocuverta.

Voi ce experiente ati avut?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ti-a zis ca nu e nevoie de vacuum sau ca ai contraindicatii?

Daca ai dubii ca ce ti-a recomandat este eficient de ce nu i-ai zis?

MAi sint subiecte deschise pe tema tratamentelor de remodelare, iar impacheatarile sint printre tratamantele care dau rezultate.

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Mi-a spus ca nu am nevoie de vacuum, pentru ca nu as avea depozite mari de celulita, si nici nu este nevoie sa scad multi cm. Nu se pune problema de cost, pentru ca tratamentul cu termosudatie este mai ieftin decat de vacuum.

Ma gandeam ca la urmatoarea sedinta sa trec de la abonamentul pe care l-am facut la unul intensiv, in care sunt combinate mai multe tehnici, inclusiv termosudatia si vacuumul. Sper sa fie posibil :)

Anca, am citit si celelalte subiecte, dar nu am gasit prea multe informatii legate de impachetari cu crema termosudanta.

Multumesc pt raspuns!

Asta vroiam sa te sfatuiesc si eu, sa incerci o sedinta de vacuum sa vezi cum o suporti si ce efecte are (e drept ca dupa o sedinta nu-ti dai seama prea bine de rezultate).

Eu tind sa cred ca ti s-a facut recomandarea de buna credinta, mai ales daca spui ca ti-a fost receomandat un tratament mai ieftin.

Din cite stiu eu sint multe saloane unde accepta sa schimbi abonamentul, mai ales ca tu de-abia ti l-ai facut, nu stiu unde mergi tu dar cred ca peste tot e cam aceeasi politica.

Bafta, si daca ai vreo indoiala ca ai fost bine sfatuita spune-le, pina la urma tu platesti, ei presteaza un serviciu, nu?

The impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer...

Si eu am fost ieri la un salon aici in Ploiesti, sa ma interesez, iar de azi incep. Ideea e ca as vrea sa incerc un tratament corporal combinat, dar nu stiu ce sa aleg. Nu doresc atat sa scad in kg (am 53kg), cat sa stea mai bine carnea, pielea etc. Fac si miscare, m-am hotarat sa merg si pe jos (ca prea stau numai cu fundul pe scaun la birou si in masina; azi am facut 3km in pas vioi, in pauza de masa de la servici), sa folosesc iar bicicleta eliptica (mi s-a pus praful pe ea [bang])... Dar nu stiu exact ce sa aleg, electrostimulare (am mai facut, dar nu mi s-a parut ca da cine stie ce rezultate), vacuum, termosudatie in tunelul cu infrarosu/in termocuverta? Adica le voi combina pe toate, dar nu stiu care e mai eficienta? Ce pondere sa acord fiecareia? Am citit pe net o groaza de materiale, dar eu as vrea sa aflu din experientele voastre, care da mai multe rezultate si mai de durata?

Ca regim alimentar, eu oricum tin Montignac de multa vreme, dar am si abateri, normal...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)

poze_cu_fetele_mele

poze_noi

Laura, eu am facut anul trecut o serie de 5 sedinte de tratament combinat: impachetare cu parafina, patura electrica 40 min, electrostimulare si masaj anticelulitic...cam 1hjum-2h totul; si a avut rezultate bunicele....daca m-as fi tinut si de un oarecare regim si as fi facut si ceva miscare, poate ar fi fost si mai bine...

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Am fost ieri din nou si mi-am schimbat abonamentul. In final, am optat pentru 6 sedinte de termosudatie + termocuverta, si 6 sedinte de vacuum.

Vacuum-ul imi place cel mai mult, si cred ca am sa mai iau cateva sedinte individuale si dupa terminarea acestui abonament. Durerea este suportabila, lucreaza exact in zonele cu probleme, si eu chiar simt ca face treaba. Ieri a fost prima sedinta, si nu ma pot lauda cu rezultate. Poate abia de la a-treia. Acum mai depinde si de cat tesut adipos ai. La mine este.. am 1.78 si 70 de kg, si consider ca am doar 5 kg peste greutatea normala.

De vanatai.. nu este cazul. In unele zone tesutul de sub piele este putin iritat, insa in 2 zile ar trebui sa treaca.

Eu mi-am compus un tratament combinat: 6 sedinte de electrostimulare + FastSlim (1 ora in total/sedinta), 5 de impachetari cu fango in tunel cu infrarosii, 5 de impachetari cu parargil in termocuverta, 5 de vacuum, toate in decurs de 5 saptamani. Deocamdata am facut cate una din fiecare, chiar sunt curioasa daca da rezultate!

Vacuumul e cam dureros (pe burta nu doare) si am cam ramas cu ceva echimoze rosii, dar sper sa treaca repede...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)

poze_cu_fetele_mele

poze_noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...