catalynaa Publicat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2006 Acum catva timp exista un magazin cu tot felul de prostioare,bombonele,chestii fun vis-a-vis de Biserica Sfantul Gheorghe(capatul tramvaiului 21)...am fost azi acolo si nu l-am mai gasit...s-a desfintat acum 1 an[bang] Intrebarea mea e:cunoaste cineva un alt magazin Bruno(asta in cazul in care mai exista vreunul) sau alt magazin in genul acestuia? Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 mai e un BRUNO in mall-ul nou, plaza , langa cora lujerului...daca nu s-o fi desfiintat si ala! distractie placuta! "De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Ce nasol ca s-a desfiintat! NU stiam...Era chiar dragut![}:)] _Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Aprilie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 quote:Originally posted by megbengmai e un BRUNO in mall-ul nou, plaza , langa cora lujerului...daca nu s-o fi desfiintat si ala!distractie placuta!"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)id="quote">id="quote">Este exact in Plaza?Da-mi si mie un punct de reper...pliz,pliz,pliz[alcool]Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 mai, nu mai tin minte, ca am fost o singura data acolo, dar stiu ca la intrare e o schema cu toate magazinele, deci il gasesti la sigur...sau poate are plaza un site, cevA, sa nu mergi degeaba pana acolo! "De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Aprilie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Am sa incerc si varianta asta!Multumesc mult! Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Aprilie 18, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Alte sugestii? Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marina Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Mall vitan la et 1, langa Marks&Spencer. Aku nici eu nu mai tin minte daca mai exista dar sigur a fost acolo. Si parca inca mai e Bafta Marinaid="Arial">id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 In Mall Vitan este sigur,l-am vazut eu duminica. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 in platza e la et 2.....urci scarile si o iei in dreapta..pe langa locul de joaca al copiilor faci stanga si pe acolo e.. :) Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete Te vezi aievea numai in stersele portrete Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta, Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita! http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.