Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Magazin Bruno?

Recommended Posts

Acum catva timp exista un magazin cu tot felul de prostioare,bombonele,chestii fun vis-a-vis de Biserica Sfantul Gheorghe(capatul tramvaiului 21)...am fost azi acolo si nu l-am mai gasit...s-a desfintat acum 1 an[bang]

Intrebarea mea e:cunoaste cineva un alt magazin Bruno(asta in cazul in care mai exista vreunul) sau alt magazin in genul acestuia?

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mai e un BRUNO in mall-ul nou, plaza , langa cora lujerului...daca nu s-o fi desfiintat si ala!

distractie placuta!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

quote:Originally posted by megbeng

mai e un BRUNO in mall-ul nou, plaza , langa cora lujerului...daca nu s-o fi desfiintat si ala!distractie placuta!"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

id="quote">id="quote">Este exact in Plaza?Da-mi si mie un punct de reper...pliz,pliz,pliz[alcool]Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

mai, nu mai tin minte, ca am fost o singura data acolo, dar stiu ca la intrare e o schema cu toate magazinele, deci il gasesti la sigur...sau poate are plaza un site, cevA, sa nu mergi degeaba pana acolo!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

in platza e la et 2.....urci scarile si o iei in dreapta..pe langa locul de joaca al copiilor faci stanga si pe acolo e.. :)

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete

Te vezi aievea numai in stersele portrete

Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,

Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...