Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebe - frecventa miscarilor

Recommended Posts

[pup][hia] Burtici [gravi]

Ce mai faceti voi, caci pe mine ma framnata o intrebare - cea din titlu.

Mai concret sunt in a 21 sapt, bebe misca de aprox 3 sapt, primele 2 f joviala caci e fetita) si acum e mai inceata[ups], o simt cam la 2 ore cateodata, nu am stat sa numar, cred ca misca mai mult de 15 ori pe zi, dar nu stiu frecventa trebuie sa fie nr de miscari/ore sau pe zi?

Sunt cam in nori si nu gasesc de nici unde un raspuns la intrebarea mea.

So, please ajutati-ma si pe mine cu un raspuns [flo]

Va pup pe toate si sa fiti sanatoase si bebeii la fel.

credo

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga credo

bebe al meu se misca f des si acum cand sunt in ultima luna se misca mai putin energic pt ca nici nu prea mai are loc....daca misca des e bine....si nici nu cred ca tre sa stai cu ceasul sa-l cronometrezi cant de des se misca.sunt bbi care deabia ca ii simti cand se misca...eu mi-am dorit f mult sa-l simt si am ajuns la un punct cand deja abia ca suportam durerea de ficat din cauza zbenguielii lui la mine in burtica....imi taia respiratia.....asa ca sti vb aia, fii atenta ce-ti doresti ca poate ti se intampla.

[gravi]37+

Giulia mea s-a miscat foarte putin, niciodata nu am primit vreun sut, probabil din cauza pozitiei pelviene, iar in ultimul trimestru doar seara intre 22-23, atat, cred ca din lipsa de spatiu. A recuperat dupa nastere [hot]

Sarcini usoare si bb-i sanatosi va dorim ! [bis]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Multumesc pentru incurajari [flo]

Da se pare ca nu tre sa ma ingrijorez si am descoperit ca o metoda de al face pe bebe sa miste este sa bei un pahar de apa/suc/lapte rece de la frigider (nu gheata) si sa stai intinsa relaxata pe pat/canapea cam o ora timp in care tre sa miste. Daca nu a miscat intr-o ora repeti actiunea. Se pare ca bautura rece de la frigider actioneaza ca si un dus rece si-l face pe bebe sa reactioneze.

Pup la toate si sa aveti o zi/seara buna [pup]

Adina

credo

ionica depinde de fiecare mamica cand simte prima data ca misca bebe. Eu l-am simtit prima data la 14 saptamani (chiar daca sunt la prima sarcina) iar la 17 saptamani tati l-a simtit la mana (a fost cadou de la bebic de ziua lui tati de nastere). Iar acum, la 27 de saptamani este un zvapaiat, topaie, se rasuceste, se zvarcoleste de parca ar fi 3, nu unul [:D]

Asa ca nu ai dreptate cand spui ca la 19 saptamani aproape ca nu se pot simti miscarile. Totul depinde de mama.

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Asa este,si eu la nici 15sapt.lam simtit pe bebe,tot la prima sarcina,la 20 deja se ridica burta in sus cand dadea din picioruse,cred ca depinde si de pozitia copilului si de atentia mamei.Acum la 37 sapt.mi se onduleaza burta si simt miscarile incontinu,o coasta mi amortita din cauza "batailor"din picioruse

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

MONICUTZA

Eu sunt confuza cu miscarile lui bebe,desi am simtit fluturasii pe la 14saptamani eu tin sa cred in contiunuare ca erau gaze la stomac[:D]

Acum chiar nu stiu ce sa zic,simt ca se misca ceva acolo jos sub buric dar chiar sa mi se miste burtica!!!NU[:D]

Dar crec ca ai dreptate,depinde de mamaica si de cat de mare este stratul de grasime de pe abdomen,nu ma laud cu colac de salvare,dar ceva am!!

Mie mi s-a spus in urma a vreo doua controale de non-stress ca bb trebuie sa miste de minim 13 ori pe zi. In cazul in care nu simti bble mananca ceva dulce sau bea sucuri dulci, stai pe partea stanga pentru vreo 10 min. si daca nici asa nu simti nimic, te muti pe partea dreapta. Astea sunt sfaturile medicului meu.

Pup

Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)

http://community.webshots.com/user/ciufuletz

http://community.webshots.com/user/ciufa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...