Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sprijiniti Legea Lustratiei

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe vremuri, cand eram tanar, am fost in strada la Revolutie..... si apoi in spital ingrijind ranitii..... Apoi am sprijinit Proclamatia de la Timisoara....... Eram tanar si credeam ca se schimba ceva. Si s-a schimbat. Astazi nu Ceausescu spune din balcon “se vor mari salariile cu 200 lei” ci un liberal - Tariceanu pre numele sau spune din Guvernul liber ales aceleasi cuvinte: “pensionarii vor primi 500.000 lei ca ajutor de Paste.......”

Daaaaaa..... mare diferenta intre cele 2 situatii.

Unul era infricosat de multime, iar altul este calm si linistit si i se falfaie (scuze pentru limbaj) de aceiasi pensionari care mor de foame, mor la cozi sa plateasca impozite, mor asteptand pensia accea mizera, mor asteptand sa prinda medicamentele compensate....... ce mai... mor pentru ca "traiesc bine !"

Dar sa revin la subiect – altfel mi se spune iar ca sunt pdsr-ist:

Pe mine personal toate aceste legi penibile ma lasa rece. Daca erau acum 15 ani, aveau ceva valoare. Dar acum......

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Distribuie pe alte site-uri

Voi mai rezistati cu nervii cand cititi ce fac astia de isi spun politicieni ?!

Eu nu le mai acord atentie de multa vreme si, cand vad de ce mai sunt in stare nu imi vine sa cred [bang]

Cu legea asta a lustratiei in primul rand ca vine cam tarzior (plus cat timp o mai trece pana se publica, intra in actiune etc etc), apoi exceptiile si modul de aplicare de pe plaiurile mioritice o fac o posibila arma de santaj intre hraparetii carora nimic nu le mai ajunge...

Mihai

quote:Originally posted by DARAEL

Pe vremuri, cand eram tanar, am fost in strada la Revolutie..... si apoi in spital ingrijind ranitii..... Apoi am sprijinit Proclamatia de la Timisoara....... Eram tanar si credeam ca se schimba ceva. Si s-a schimbat. Astazi nu Ceausescu spune din balcon “se vor mari salariile cu 200 lei” ci un liberal - Tariceanu pre numele sau spune din Guvernul liber ales aceleasi cuvinte: “pensionarii vor primi 500.000 lei ca ajutor de Paste.......” Daaaaaa..... mare diferenta intre cele 2 situatii.Unul era infricosat de multime, iar altul este calm si linistit si i se falfaie (scuze pentru limbaj) de aceiasi pensionari care mor de foame, mor la cozi sa plateasca impozite, mor asteptand pensia accea mizera, mor asteptand sa prinda medicamentele compensate....... ce mai... mor pentru ca "traiesc bine !"Dar sa revin la subiect – altfel mi se spune iar ca sunt pdsr-ist:Pe mine personal toate aceste legi penibile ma lasa rece. Daca erau acum 15 ani, aveau ceva valoare. Dar acum......Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !Adrianhttp://www.geocities.com/dara2el/6 tehnici in asteptarea lui BB mic“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

id="quote">id="quote">Oooooooooo.....pai de ce nu i-a injurat nimeni si pe PSD-isti timp de 16 ani? Ca si aia ne dadeau tot cu feliutza,tot aceleasi mariri de 6% le faceau pe an(poate chiar mai putin),aceleasi scumpiri la inceput de an,aceleasi averi si le-au adunat.....Si acum vrem sa faca Base sau Tariceanu,intr-un an si ceva,ce au distrus astia in 16.....ca......la "revolutie" eram o tara cu o situatie materiala buna chiar.....Evident....aceasta este tot o opinie proprie.....tratati-o cum vreti....BRENDA"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"http://community.webshots.com/user/brendamitran

quote:Originally posted by brendamitran
Originally posted by DARAEL

....la "revolutie" eram o tara cu o situatie materiala buna chiar.....BRENDA"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"http://community.webshots.com/user/brendamitran

id="quote">id="quote">deci ceausescu a lasat o tara "cu o situatie materiala buna chiar" si acum vrei sa implici ca s-a deteriorat ? sau ca era mai bine pe vremea lu' ceasca ?pai actualul presedinte a fost ministru 12 ani din ultimii 16 ( a fost ministrul lui iliescu si roman in 8 din acesti 12). si nu are nici o raspundere ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...