Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Avastin

Recommended Posts

Va scriu in fuga... stie cineva ceva despre AVASTIN? Este un medicament impotriva cancerului produs de firma La Roche. Se gaseste si in Romania si este in jur de 2000 de Euro. Tatal sotului meu are cancer cu metastaye si am gasit acest tratament. Din cate am inteles ajuta oricum, chiar si cu metastaze...

MII DE MULTUMIRI

ANCA

ANCA si EMA

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sincer nu stiu ce sa iti scriu, imi pare rau pt socrul tau!!!! si socrul meu a fost in aceasi situatie, cancer, in metastaza, si a facut un tratament foarte scump (nu stiu exact cum se numea, dar erau foarte scumpe : o tura de tratament parca costau in jur de 800 de euro) , dar nu l-au ajutat cu nimik, in martie la 6 luni de la descoperirea bolii s-a stins .....[q]

eu zic daca va permiteti financiar incercati tot ce este posibil omeneste, pt ca este o viata de om si merita luptat pt ea!!dar dr nu v-a zis nimik??? ce sanse sunt??

sa fiti tari si dumnezeu sa va ajute!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Intr-adevar se pare ca Avastin ajuta la prelungirea supravietuitii cu cateva luni.Problema este ca tratamentul costa pe 2 saptamani 2000 de euro.Cine isi permite sa dea din 2 in 2 saptamani 2 mii de euro?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Si mama a murit de cancer cu metastaze.As fi fost in stare sa-i cumpar luna de pe cer.Imi spusese o asistenta atunci ca a vazut cu ochii ei o minune, un om care se tratase cu ceva naturist.Sunt 10 ani de atunci si nu-mi amintesc bine; era vorba despre berea de Solca inainte de fermentatie.Si ar fi trebuit sa-i aduc zilnic lichidul ala proaspat.Eram hotarata sa fac orice, dar din pacate nu am mai avut timp pentru ca a facut embolie la o saptamana de la aflarea diagnosticului.

Iti scriu asta pentru ca eu zic ca in faza asta, il mai poate ajuta numai un tratament naturist si multa iubire pentru Dumnezeu.

Este interesant si link-ul de mai jos,poate te uiti un pic:

http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=397&&numecapp=Asii%20adolescentilor&&idart=1234

cici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...