Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum ati facut cunostinta cu DC?

Recommended Posts

Exact cum am pus si titlu 'voi cum ati facut cunostinta cu DC ? Ati auzit despre acest sait sau ati dat de el intamplator? Eu am dat de el in felul urmator ;cum cautam ceva pe google ,era inposibil sa nu intru si aici cel putin o data in timpul cautarii si dupa cateva luni m-am decis sa ma inscriu ca mi s-a parut foarte dinamic acest forum .

Are absolul orice .Ai vreo problema ,vreo nelamurire ,nu-i nimic intri Aici si gasesti ceea ce te intereseaza . E ca un serial pentru mine si sper sa tina ca "Tanar si nelinistit" adica o viata de om sau mai mult .Multumesc moderatorilor ca s-au gandit sa faca ceva pt noi cei din spatele calculatorului si sa scrie o pagina in viata noastra .

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu citeam presa pe net [cafea]si la una din reviste in partea dreapta era asa, un punctulet mic, si asta crestea si se transforma in ceva dar nu mai stiu in ce...si am dat clic...si am ajuns aici...asta se intampla anul trecut...

cateva luni doar am citit. [indecis]dar mai apoi mi-am facut curaj.[box] am in[9cer]ceput cu clubul nurorilor, iar acum am chiar subiecte preferate[:D]

quote:Initial creeata de clau2toma

Exact cum am pus si titlu 'voi cum ati facut cunostinta cu DC ? Ati auzit despre acest sait sau ati dat de el intamplator? Eu am dat de el in felul urmator ;cum cautam ceva pe google ,era inposibil sa nu intru si aici cel putin o data in timpul cautarii si dupa cateva luni m-am decis sa ma inscriu ca mi s-a parut foarte dinamic acest forum .Are absolul orice .Ai vreo problema ,vreo nelamurire ,nu-i nimic intri Aici si gasesti ceea ce te intereseaza . E ca un serial pentru mine si sper sa tina ca "Tanar si nelinistit" adica o viata de om sau mai mult .Multumesc moderatorilor ca s-au gandit sa faca ceva pt noi cei din spatele calculatorului si sa scrie o pagina in viata noastra .

id="quote">id="quote">Eheeee, era o toamna superba in 2002 si eu intrasem in mare melancolie, mamici dragutze de mina cu copii superbi, se plimbau prin parcul pe care-l vad eu pe geam...si am avut un impuls: unde sa caut eu informatii despre cum as putea deveni si eu mamica si cum abia imi pusesem internet iaca: in zece minute l-am gasit, in toata splendoarea lui!!!!Ma bucur de DC la fel de mult ca si atunci...de parca ar fi fost dragoste la primul click![:)]Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Eu cautam informatii despre conceptie pentru ca imi doream foarte tare sa devin mama.Intamplator am dat peste o informatie care ma interesa pe desprecopii si de atunci forumul a devenit un balsam pentru mine.Mi-a fost de mare ajutor!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Evenimentele importanteid="purple">

Razvanid="purple">

eu am intrat prima oara anul trecut......cand credeam ca sunt insarcinata si cautat informarii despre chiuretaj..ma bucur insa ca a fost alarma falsa si ma bucur si ca v-am intalnit..[flo]

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete

Te vezi aievea numai in stersele portrete

Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,

Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Cautam informatii acum 3 ani despre conceptie...infertiliatte etc..si asa am ajuns aici..si de atunci sunt virusata [:D]

[pup]

AniS si [bibe] Ingrid [8**] id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)id="purple">id="size1">

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1">

Salut!

Am descoperit site-ul [dc]in 2003. Eram in Cluj intr-un camin studentesc(la fratele meu).Cautam informatii despre tot ceea ce inseamna infertilitate pentru ca medicii imi pusesera acest diagnostic si urma sa fiu supusa unei laparoscopii in ziua urmatoare. Am stat o noapte intrega si m-am documentat, am "trait" experientele celor care aveau aceleasi probleme ca si mine si pentru prima data dupa o perioada lunga de timp nu am fost chiar asa pesimista.

A fost un colac de salvare f. pretios in acea noapte si apoi sursa mea de putere si, de ce nu, de informare in anii care au urmat.

Ma bucur ca exista si ii doresc viata lunga!

claudia_m

M-am trezit intr-o dimineatacu o criza teribila,din cauza hemoroizilor.Am cautat pe net,am dat de forum,am citit la greu tot felul de subiecte,am uitat de criza,apoi m-am inscris si iata sunt aici.

Sotul ini trimisese la un moment dat un link,dar eu deja eram inscrisa,dar el sustine ca datorita lui am descoperit forumul.Nu e asa,dar daca lui ii place....

L-am descoperit cam de doi ani, pe vremea cand sora mea era insarcinata si mi-a trimis link-ul spre "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani"; urmaream apoi impreuna, saptamanal, cum evolua minunea de Alex, nepotelul meu.

Am mai intrat apoi sporadic, citind cate un articol.

Drog a devenit la inceputul acestui an, cand m-am inscris si eu si de cand intru zilnic atunci cand sunt in Bacau...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...