malina Publicat Aprilie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2006 VOI a-ti auzit de asa ceva o afacere cica sa vinzi un card nici eu nu stiu prea multe pt ca sunt fff secretosi dar totusi l-ea scapat vceva . Cica te duci la preinterviu i ti face un test psihologic dupa care te duci la o sedinta unde ti se arata ce sume colosale poti sa castigi daca intri in afacere si abia aici afli despre ce e vorba trebuie sa vinzi un card cu vreo 1700 euro , bine inteles ca si tu trebuie sa-l cumperi daca te hotarasti atunci pe loc NU STIU DACA A TI INTELES CEVA DAR IMI CER SCUZE NICI EU NU STIU PREA MULTE. m-i sa propus de catre o cunostinta sa intru in circuit dar nu prea am incredere . Uitasem cu acel card se spune ca ai reduceri la anumite servicii ceva de genul www. etn dora Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irlandeza Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Daca ai de aruncat 1700euro..... De castigat poate castiga ceva cei care au initiat jocul , care au fost printre primii, oricum eu n-as da atatia bani doar ca sa pot cumpara ceva de pe WWW. Poate gresesc , dar n-am incredere. Noi 2 singurei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Io cre' ca aia testeaza psihologic cc candidatzii ca sa vada cit de proshti sint shi cit de creduli Parerea mea: tzeapa. Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 suna a delfinul...... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yank Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Iti vand eu cu 500 euro,vreo 3-4,si nu e joc piramidal,esti singura beneficiara[:D] Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 parerea mea este ca e o mare tzeapa............[alcool] Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 acum am vazut pretul 1700euro . hm . ce vand? planuri de afaceri ? puneti-ma si pe mine pe lista cumpar 5 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carolyne Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Draga mea, Din totdeauan domnia si prostia se platesc ! Pai cine vrea sa castige bani usor sa suporte si riscurile (vezi caritas, safi, etc). dar daca tot mai spera omul...si are si bani de aruncat...cine suntem noi sa fim contra? Sincer, cand vad atata credulitate...sa nu zic altceva, va rog sa ma scuzati, ma gandesc ca mare-i gradina Domnului! Carolyne Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 quote:Originally posted by irenIo cre' ca aia testeaza psihologic cc candidatzii ca sa vada cit de proshti sint shi cit de creduli [:D]Parerea mea: tzeapa.id="quote">id="quote">Mi-ai furat gindurile![:D]Tzeapa in toata regula, insa trebuie sa recunoastem ca au mai evoluat de cind iti propuneau sa cumperi proprietatzi..parca la Marbela, in Spania? Sau "Coasta Soarelui"[:D]??? Sau chiar insule, le lasai mostenire!!! Curat ghesheft!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca tanasica Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 mey oameni buni...ati inebunit? se vede de la o posta ca e un nou caritas... nu va mai saturati de tzepe??????? Anca si Alexandra (10 nov.2003) http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana http://www.magnetoterapie.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.