Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ziua Pamintului

Recommended Posts

Miine, Aprilie 22 este ziua internationala a Pamintului.

www.earthday.org

Am aflat asta de la o notita trimisa de catre invatatoarea lui Sarah prin care zicea ca toate scolile astazi vor face curat in curtea scolii, vor planta flori si pomi... mi s-a spus sa ii dau la pachet ceva care nu este preambalat, care nu face gunoi... Li se va vorbi despre ecologie, despre RRR... reduce, reuse, recycle...

Mi s-a parut o traditie frumoasa de urmat. Miine voi cumpara flori si vom merge in gradinita bunicii mele sa le plantam.

Happy Earth Day![flo]

Alice

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

stiam din scoala generala de ziua pamantului, ca aveam la engleza o profa din state...noi am iesit atunci intr-un parc (in suceava-parcul de la cetatea de scaun) si am strans gunoaie..eram f mandra de cei 3 saci de gunoi adunati..ne-au dat manusi, saci, premii simbolice pentru cine aduna cei mai multi saci..in alt an am plantat niste tei (astia chiar au rezistat, spre deosebire de curatenie[:D])

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...