Alyssa Publicat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2006 Miine, Aprilie 22 este ziua internationala a Pamintului. www.earthday.org Am aflat asta de la o notita trimisa de catre invatatoarea lui Sarah prin care zicea ca toate scolile astazi vor face curat in curtea scolii, vor planta flori si pomi... mi s-a spus sa ii dau la pachet ceva care nu este preambalat, care nu face gunoi... Li se va vorbi despre ecologie, despre RRR... reduce, reuse, recycle... Mi s-a parut o traditie frumoasa de urmat. Miine voi cumpara flori si vom merge in gradinita bunicii mele sa le plantam. Happy Earth Day![flo] Alice Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monagan Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Acum aud prima data de asa ceva. Oricum e frumos.Pacat ca n-am stiut mai repede, ca macar imi plantam niste flori. Poate la anul. Multumim de informatie, cel putin ptr. mine, ca poate altii stiu. MG [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 stiam din scoala generala de ziua pamantului, ca aveam la engleza o profa din state...noi am iesit atunci intr-un parc (in suceava-parcul de la cetatea de scaun) si am strans gunoaie..eram f mandra de cei 3 saci de gunoi adunati..ne-au dat manusi, saci, premii simbolice pentru cine aduna cei mai multi saci..in alt an am plantat niste tei (astia chiar au rezistat, spre deosebire de curatenie[:D]) "De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenocid Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Grozav. Insa mergand in vizita nu as vrea sa fac o gafa. Cati ani implineste in cele din urma? 6000 sau 4.500.000.000? Alin *segmentation fault* Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alyssa Postat Aprilie 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 Pai daca ii duci o [flo] nu cred ca se supara deloc. Virsta nu conteaza, ci faptul ca trebuie sa pastram planeta frumoasa si curata pentru copiii si nepotii nostri. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.