Leah Publicat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2006 Buna! Stiti cumva in ce poti marina carnea de miel pt a fi mai frageda? Vin alb sau rosu? Voi fierbeti carnea inainte de a o baga la cuptor? Leah "I shall be telling this with a sigh Somewhere ages and ages hence: Two roads diverged in a wood, and I-- I took the one less traveled by, And that has made all the difference."(Robert Frost) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
philip Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 uite mielu' meu e acu la cuptor. l-m marinat de aseara in vin rosu sec cu 10 condimente (cimbru, busuioc, salvie, foaie de dafin, chimion etc, le stiu denumirea in engleza)si sare. nu l-am fiert, l-am pus in tava la cuptor cu tot cu sos si l-am invelit in cateva felii de bacon ca sa nu se arda. are acusi 3 ore de cand e in cuptor si nu-i gata(ca-i iau temperatura din cand in cand) philip[pk]&andreea[usa] copilasi dragalasi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
philip Postat Aprilie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2006 uite cum arata mielu': http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/detail?.dir=a81b&.dnm=2bf5re2.jpg&.src=ph philip[pk]&andreea[usa] copilasi dragalasi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.