Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

se poate?

Recommended Posts

Din moment ce nimeni nu mi-a raspuns am sa continui sa postez mesaje poate poate ma lamureste cineva pana ajung la ginecolog.Uitati cum sta treaba.Am luat 6 luni Mercilon si apoi o pauza de 1 luna dupa care am inceput sa iau din nou anticonceptionalele.Din noiembrie si pana acum am facut tratament cu Moldamin si din cate stiu eu nu prea isi fac efectul anti asa ca nici un act sexual nu a fost dus pana la bun sfarsit , ca sa fiu mai clara prietenul meu nu a ejaculat inauntru.Luna aceasta dupa ce am inceput sa iau anti au aparut niste scurgeri cu putin sange.Am avut un contact sexual in ziua ovulatiei dar nu s-a produs ejacularea inauntru.Cu 3 zile inaintea menstruatiei a inceput sa curga sange in interiorul vaginului.nu ma patam ,nimic.Saptamana asta am intrerupt tratamentul cu Moldamin si in ziua in care am terminat folia am avut un nou contact sexual insa de data asta a ejaculat inauntru.Intrebarea e pot sa raman insarcinata?[bang].Se poate ca acea sangerare sa fie din cauza anticonceptionalelor? Pe langa asta cervixul ca coborat rau d tot injos?! Ajutati-ma va rog.Pana cand ma duc sapt viitoare la doctor.[zid]

Roxana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ma refeream la ce am postat sapt asta cu acele sangerari in timpul ciclului menstrual! nu sunt obisnuite! pt ca au loc doar in interiorul vaginului si doar de dimineata pana seara! Seara nu mai am nimik si p deasupra cervixul este coborat!Si ma intrebam daca a mai trecut cineva prin asa ceva [xx(]

Roxana

Tinad cont de descrierile facute, iti recomand un consult ginecologic de specialitate pentru a vedea cauza sangerarii. Un consult clinic obiectiv poate elucida problema pe care o ai si este net superior unei discutii pe acest forum...... parerea mea.

Acolo vei putea intreba si despre toate problemele ce te framanta referitoare la tratamentele anticonceptive si antibiotice luate si vei primi un raspuns pertinent si autorizat.

Sanatate multa iti doresc.

Sarbatori Fericite tuturor [floare3] !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...