Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ne dorim un copil... - 2

Recommended Posts

Iata ca deschid un nou capitol, sper ca acesta sa fie cu noroc atat mie cat si tuturor aspirantelor. Capitolul anterior este aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70692

Va urez un paste fericit si iepurasul sa va implineasca visele.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!

Andreea

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 145
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adreea am o intrebare. De cat timp incerci?

Stii ca in fiecare luna orice cuplu are sanse 25% sa ramana si 50% sa pastreze sarcina...Sunt cupluri care incearca de ani de zile si apoi au parte de bucuria unui bebe si alte cupluri care raman insarcinate din prima si pierd tot asa de repede(cazul meu) si cupluri care raman repede si pastreaza sarcina(NOROCOSII)...Dar marea majoritate sunt variantele 1 si 2...din pacate..Crede-ma cu multa speranta si relaxare...totul va fii bine.

Tu esti sanatoasa perfect!!! Bucura-te de asta. Esti fertila sunt sigura..toate analizele ti-au iesit super nu??? Trompitele sunt ok...va veni si bebe.

Hai gata cu cicaleala...

Si noi vrem bebe!!! Suntem casatoriti de 2 ani jumate si nu am ramas insarcinata pana acuma. E drept ca ne-am apucat serios de treaba din vara nului trecut...dar nimic inca... De luna asta am inceput si monitorizarea temperaturii bazale si incerc sa fiu mai atenta la simptomele care indica ovulatia...Am fost la doctor pentru un consult ginecologic in februarie si mi s-a spus ca totul pare a fi ok...asa am descoperit ca am uter retrovers, dar in rest nimic. Doctorul m-a intrebat de cand incercam sa avem bebe si a zis ca pana nu avem macar un an de incercari serioase sa nu ne facem griji..

Am fost fertila chiar in saptamana mare, si nu am tinut post...sper sa nu fie un pacat prea mare si iepurasul sa fie indulgent cu noi si luna viitoare sa va aduc vesti bune.

Va pup

Miha

Nunta noastra 06.09.2003

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Adevarat a inviat!

Arthuranaid="red">, noi abia ne-am apucat de 3 luni sa urmarim perioada fertila, stiu ca fiecare cuplu isi doreste un copil...

Doar ca eu sunt mai nerabdatoare...

Ai dreptate, chiar si cand am fost in spital pt HSG mi se spunea ca ocup patul degeaba. Sigur ca sunt o norocoasa ca sunt sanatoasa, saptamana viitoare voi afla si rezultatul dozarilor hormonale.

Nu m-ai cicalit [flo]

Pupici tuturor si vesti bune luna asta.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!

Andreea

mormelvioid="red">, se pare ca esti la fel de nerabdatoare ca si mine. Eu sunt in Z27, pana prin Z17 am avut 36.2 - 36.3, in ziua respectiva am avut 36.8...simptom de ovulatie, in Z15 imi facusem si test de ovulatie si a iesit pozitiv. Acum am sanii grei si durerosi, secretie albicioasa (care am inteles ca puncteaza trecerea ovulatiei) temperatura variabila 36.7 - 36.8 si astept sa treaca aceste 2 zile ca sa stiu ce inseamna aceste simptome: venirea rusilor sau o posibila sarcina. Tin pumnii stransi pentru mine, pentru tine si pt toate aspirantele optimiste.

[pup][pup][pup][pup][pup][pup][pup]

Andreea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...