Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Racusori, la apel! (14)

Recommended Posts

va astept cu drag id="blue"> [grup][paste] [paste] [paste]*24/06 id="orange">- irenid="red"> - sotul taurid="blue">*25/06 id="orange">- MirelaVid="red"> - (ascendent in Fecioara)id="size1"> id="red">*25/06 id="orange">- Crenickid="red"> - sotul scorpionid="blue">*27/06 id="orange">- monaganid="red"> - (ascendent in Leu)id="size1">id="red"> - sotul scorpionid="blue">*28/06 id="orange">- Lucia_Bid="red"> - sotul taurid="blue"> - bb Balanta id="teal">*28/06 id="orange">- axia -(Ascendent in Balanta)id="size1">id="red">- sotul capricornid="blue">, bb gemeniid="teal">*28/06 id="orange">- aniast72 (ascendent in Rac)id="size1">id="red">- sotul Fecioaraid="blue">*29/06 id="orange">- Preda_vicky - (Ascendent in Rac)id="size1">id="red">- sotul racid="blue"> - peste & sagetatorid="teal">*29/06 id="orange">- Pdelia-(Ascendent in Balanta)id="size1">id="red"> - sotul pesteid="blue">*29/06 id="orange">- paula2003id="red"> - sotul taur id="blue"> - bb capricornid="teal">*29/06 id="orange">- Adrianaiid="red">*29/06 id="orange">- Georoxid="red"> - sotul varsator id="blue">*02/07id="orange"> - july_gid="red"> - sotul taur id="blue">*02/07id="orange"> - anasebe - (ascendent in Scorpion)id="size1"> id="red">sotul racid="blue"> - bb capricornid="teal">*03/07 id="orange">- ionella3003id="red"> - sotul taurid="blue">, fecioaraid="teal">*04/07 id="orange">- bombonikid="red"> - (ascendent in Rac)id="size1">id="red">*04/07 id="orange">- cookieid="red"> - (Ascendent in Fecioara)id="size1">id="red">- sotul scorpion,id="blue"> bebe capricornid="teal">*06/07 id="orange">- Caprioara - (Ascendent in Berbec) id="red"> - sotul sagetator,id="blue"> capricornid="teal">*07/07 id="orange">- dananita - (Ascendent in Balanta)id="size1">id="red"> - sot gemeniid="blue">*08/07 id="orange">- coriid="red">*09/07 id="orange">- GabrielaG id="red">- sotul fecioaraid="blue">*10/07id="orange"> - bonitaid="red"> - sotul balantaid="blue"> - bb sagetator id="teal">*10/07id="orange"> - Mennaid="red">*14/07 id="orange">- mavid="red">-sotul leuid="blue">, varsatorid="teal">*14/07 id="orange">- Crixiaid="red"> - (Ascendent in Capricorn)id="size1">id="red"> - sotul racid="blue"> - bb rac id="teal">*15/07 id="orange">- Cosmiid="red">-sotul racid="blue"> - *2 balante id="teal">*15/07 id="orange">- Violetikid="red"> - sotul racid="blue">*15/07 id="orange"> - ramonaaid="red">*16/07 id="orange">- Claudeluid="red"> - sotul peste,id="blue"> berbecid="teal"> *17/07 id="orange">- arinna id="red"> - sotul fecioara id="blue">*19/07 id="orange">- AlinaNid="red">*21/07 id="orange">- dana210773id="red">Aici va puteti calcula ascendentulid="size3">id="blue">Aici gasiti capitolele anterioare:1id="teal">, 2id="red">, 3id="teal">, 4id="red">, 5id="teal">, 6id="red">, 7id="teal">, 8id="red">, 9id="teal">, 10id="red">, 11id="teal">Asteptam fotografiile voastre pentru albumul foto racusori de DC la racusori_dc@yahoo.comid="red">Album foto[foto]Daca vreuna din fetele active nu se regaseste pe listuta, am rugamintea sa ma traga de maneca si se rezolva. Am scurtat putin lista si ma gandesc sa nu fi facut vreo greseala.id="teal">[paste] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[paste]pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">RacusoriCalitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul răspuns

doar nu sint prima, la noul capitol??????????????

am fost la mama in vizita, asta dupa ce am tras un pui de somn.

Maine poate merg pana la socrella, ca na, trebuie si asa n-am nici un chef. De fapt- niciodata n-am chef sa merg la ei.

Am uitat sa va spun. Catelusul care s-a aciuit la noi la scara, inca nu a plecat si ii duc in fiecare zi papa, deja ma cunoaste. Dar fac lucrul asta dimineata(6,30)cand plec la job si seara ( 22), ca nu vreau sa ma vada vecinii, care sint niste pensionari sacaiti si tot timpul comenteaza.Si in ciuda lor, sotul meu i-a facut o casuta mica, ca sa nu o ploaie. E asa draguta. I-am dat pastila de deparazitat intern si am dat-o cu solutie contra puricilor.

Ma bucur ca am putut sa fac ceva pentru un animal parasit, abandonat, batut si speriat, acum in preajma sarbatorilor sfinte si poate nu credeti, dar sufleteste ma simt bine,ca am salvat viata unui animal.

Acu ca m-am desfasurat aici pe juma de pagina, merg sa ma uit la tv, ca precis nu o sa pot dormi si fac noapte alba, ca am baut 3 cafele si cola.

Pupici si ne vedem dimineata la cafele.

MG [flo]

io acum vreo ora si un pic am venit din parc. cred ca ma duc la tv. ne auzim dimineata.

nite nite all..

[paste] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[paste]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

[:D] si eu intarziata ! Acum am ajuns de la iarba verde [:D] care la ora asta oricum nu se mai vedea, dar mai aveam putin si ma faceam eu verde de la cat m-am distrat azi cu olecuta de aburi de ...ceva [:D] sic! nu va spun!

Asa ca, acu ca's bine dispusa si n-am cu cine sa petrec in continuare in particular [^]....aaaaaah, cred ca ma bag sub plapuma si mai pun si perna pe cap pana la dimineata .

Asa ca .... va[pup] si va doresc sa aveti un somn liiiiiin [nani]

Ps: Monaid="blue"> [pup] x 10.000 pt fapta ta !

[hia]id="Comic Sans MS">id="black">

Menna [flo]

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."id="purple">id="size1">

Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!

"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.id="black">id="size1">

14 iulie, ascendent in capricorn

toti 3 raci(mami, tati si copila)

sorry, n-am fost prea activa, dar as vrea sa va promit sa nu am prea multe absente!

Vreau pe listuta langa Mav![:)]

Amandoua am avut o saptamana urata, cu sufletul incarcat, sensibilitate marita, nervi la tot pasul.... nu prea am fost in apele noastre, nu-i asa!?!id="size1">

buna dimineata!!! ca doar pot spune asa la ora asta.

bine ai sosit CRIXIA,id="red">

se pare ca intr-adevar n-am somn. M-am uitat la "memoriile unei gheise" pana la ora asta.

Cele 2M&M, pupici de la mine, ca meritati.

julyyyyyyyy,id="red"> unde esti? ma lasi aici singura ?

MG [flo]

mona, se pare k nu july e cea care nu are somn in noaptea asta..ci eu [bang][bang][bang]

adika io somn as avea dar..la ora 2 m-am dus in pat si m-am sucit si invartit pe toate partile..si nu am reusit nici macar sa atipesc. imi vine sa ma urc pe pereti de nervi [bang][bang]

mai misun putin si incerc iar...

asa imi trebuie..am dormit azi de la 18 la 20:30 [bang]

sper sa imi iasa de data asta

[paste] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[paste]

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Neata fetele! Iertare ca nu v-am tinut companie azi noapte! Se pare ca m-au ajuns oboselile. In sfarsit m-am odihnit si eu ca oamenii.

Hai sa dau si eu raportul cu ce am facut! So, ieri, am vizitat socrosenia. Intr-o atmosfera calma si relaxata, cu slujba de a doua zi de pasti, cu muzica popolara si discutii interesante despre biserica. Va cam dati voi seama, la ce nebunel sunt eu, cum imi venea sa-mi fac bagajul si sa o tai rapid din zona. Am rezistat eroic 2 ore, dupa care am plecat spre casa. M-am facut la fel de eroic de ras conducand nenorocita mea de masina ca sa poata trotila consortu. Mai fetelor, catastrofa mondiala sunt. Pericol public pe sosele, ce mai! N-am sa inteleg niciodata cum se merge cu spatele, cum tre sa fatai de volan ca sa mearga hudubaia in dreapta, cand tre sa trag maxim de volan, etc. Va spun doar ca daca duminica trecuta era s-o busesc in parcare la tata, ieri era sa-mi dotez masina cu inca o portiera pe spate ( poarta garajului lu socru-miu). tineam mortis sa-mi trag Logan Break, ce vreti! In concluzie, am ajuns cu nervii pe moate acasa, n-am mai fost in stare nici sa o parchez, al meu era verde la fata, pe mine m-a apucat bocitul si uite-asea am petrecut superb. Cum oare , mai fete dragi, ditai ia o pauzarea ca mine nu e in stare sa conduca o tona de fiare pe 4 roti? Bun, deci da-i bocete vreo ora, al meu face "mea culpa" ca s-a tipat la mine, eu bocesc si mai si, ma apuca nervii si zic ca nu mai urc in veci si in pururi la volan, ma bag in pat si mai bocesc vreo juma de ora dupa care imi dau eu seama ca-s ridicola si ca bocitu nu ma ajuta sa invat sa merg cu spatele si iau hotararea suprema! Maine conduc iarasi. Asa ca daca va uitati la stiri sau mai bine pe la cascadorii rasului, sa nu va mirati daca vedeti un Logan alb cu nr. de Galati, executand piruete pe soselele Galatiului. Sunt eu![:D]

Daca ieri m-am distrat asa bine, azi sigur o sa fie super! Ma duc la pranz la ai mei, sa-mi sarbatoresc tatal, ca asa au vrut ei si apoi trag o fuga la Braila, sa-mi sarbatoresc fratele. Nu cred ca mai apuc in seara asta sa va povestesc noile aventuri pe soselele Galati si Braila, da promit ca o fac maine!

Va pup si va doresc inca o zi insorita!

sint deja la o cafeluta [cafea] si o [fum].

nu-mi place ca tre sa caut iconite, ca nu mai apar aici in stanga. Inainte era mai bine.

july,id="red">, drum bun, distractie placuta si ai grija cum conduci.

Am facut si eu o gafa azi noapte.[ups] Al meu se tot invartea in pat, nu-si gasea locul si pe mine m-a enervat ca nu puteam dormi asa ca am zis: Ce te tot fatai, stai d...ui linistit ca ma enervezi!!!! Dar de fapt azi dimineata mi-a spus ca iar a facut o criza de fiere si a dat fuga la Salvare,sa-i faca injectii, ca nu mai putea de durere.[q]

Bietul om , a avut criza si eu am tipat la el.

Mirelaid="red">, am vazut ca si tu stai bine la cap. somn. La ora aia eu eram pe balcon si fumam o tigare. Ne puteam conversa pe messenger linistite, ca sigur asa ne venea somnul mai repede.[:D]

Aici e o zi superba, e cald.

Celelalte fete? asa obosite sinteti? uite niste [pup]de la mine....sa va reveniti.

MG [flo]

la ora 6 ma uitam pe geam cum se lumineaza. apoi..nush cand am adormit..cert e k dupa 6. acum sunt zombie. am dormit aiurea tare..

nush ce zi oi avea azi k tare ma simt ciudat de dimineata..

ma duc sa fac cafeaua..sunt prin zona

Racusori

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...