Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mamici de la tara, sunt?

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu esti singura de la tara...noi ne-am mutat de curand...am sta in oras dar mi-am dorit f f mult sa stau la casa...ei bine in oras nu aveam cu ce sa-mi iau asa ca am optat ptr varianta tara.

Legat de ceea ce ai intrebat nu consider a fi un impediment...ne facm cumparaturilr la supermarket(in oras)doctor acelasi in oras etc...de fapt activitatea noastra a ramas tot in oras dar locuim la tara facem naveta cu masina(copii invata in oras jo-uri in oras) dar la ora 16 toata lumea pleaca acasa(la tara) unde ne simtim minunat si chiar daca lucram pe langa casa(ca ne place)

La tine cum este?

Elena mama de baieti [bicla];Bogdan(10.01.2000)& [bonjovi];Florin(16.04.1990)

Distribuie pe alte site-uri

eu pana m-am casatorit am locuit tot in oras. la inceput mi-a placut mai tare la tara:avem tot comfortul, dar de cand cu bb nu prea mai am timp de fugit in oras decat repede-repede metro cumparaturi si alte chestii tot pe fuga, e drept ca un oras mare e cam la 60 km. cam peste mana, nu?[xx(]

Scriu si eu aici pentru ca ma bate gandul sa ma mut la tara...

Undeva aproape de oras (in Cj sunt locuri superbe), sa avem toate conditiile si sa fie drumul bun, sa putem ajunge cat mai repede in Cluj.

Mai ales ca inca nu avem locuinta noastra, ne tot gandim unde sa investim: intr-un apartament in oras, sau undeva langa?

Ieri am vazut un teren de 200 mp, superb, langa padure, pe deal deasupra orasului, de unde se vedea jumatate din Cluj, era absolut superb si mi-a ramas gandul la el...

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

super flavia!!!

noi ne-am mutat de aproape 1 an si nu-mi pare rau deloc...mint...tanjesc dupa baia mea ca nu am reusit anul trecut sa terminam...am facut canalizarea si tras apa, dar teava de apa s-a rupt si asa ca tre sa o refacem anul asta ..in rest e SUPEEER

Elena mama de baieti [bicla];Bogdan(10.01.2000)& [bonjovi];Florin(16.04.1990)

eu sunt din bucovina si credeti-ma ca sunt niste locuri superbe pe aici si cum spuneam ...conditii bune. dar cand am nevoie de un medic bun trebuie sa ajung la distanta de km buni. asta e sa speram ca nu voi avea nevoie prea des.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...