Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Am vreo sansa? - uter didelf

Recommended Posts

Fetelor am mare nevoie de ajutorul vostru ,pt a primi sfaturi medicale pt ca sunt foarte disperata.In urma cu ceva ani am fost diagn.la ex.cu valve ginecologic cu uter didelf.Pe atunci nu prea am dat importanta acestei probleme pt ca fostul meu sot imi repeta mereu ca nu isi doreste copii.Intre timp ne/am despartit si eu am langa mine un om extraordinar care ma iubeste foarte mult si si/ar dori foarte mult un bebe,numai ca eu nu pot sa il ofer.Am facut 3 serii de stimulare ovariana,foliculii au crescut,am ovulatie,dar nimic.Vreau sa va intreb daca exista vreo sansa pt mine?Nu exista nici o interventie chirurgicala pt corectarea acestei anomalii?Cunoaste/ti pe cineva care a ramas insarcinata prin orice metoda cu uter didelf si a dus sarcina la starsit?UTER DIDELF;cea mai rara anomalie muleriana.Apare prin lipsa totala de acolare a celor 2 canale mulleriene rezultand 2 hemiutere cu 2 coluri uterine.Astept parerile voastre si va multumesc.

lilirusu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

citeste raspunsul pe care l-a dat arian ditei:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=9

te-as sfatui sa mergi la prof. Ancar, a fost medicul meu pe toata durata cat am incercat sa am un bb, cu el totul e posibil.. desi aveam trompele obturate, datorita instilatiilor facute cu el, am reusit sa raman insarcinata pe cale naturala. bafta!

sunt iute, nu ma prinde nimeni id="size1">[:D]

lilirusuid="red">:cum ai aflat tu acest diagnostic?ai facut laparoscopie?histeroscopie?te intreb asta pt k eu mult timp am avut pus un diagnostic gresit de catre renumitul prof Ancar V in urma unei HSG spunandu-mi k am uter bicorn si necesita o operatie clasica de mare finete, dar nici atunci nu e sigur k voi putea avea bb pt k un uter operat e mult mai dificil, etc.norocul meu a fost k am citit pe situl d-lui Tutunaru k acest diagnostic se poate pune doar laparoscopic si imediat m-am adresat lui pt laparoscopie.surpriza mare a fost k uterul meu nu era bicorn, ci septat, si printr-o histeroscopie simpla mi-a indepartat septul. la nici 2 luni de la interventie am ramas[gravi].iti doresc mult succes si mai cauta pareri.uneori medicii se pot insela, dar o aparatura performanta, niciodata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...