Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clubul moldovencelor de peste Prut (25)

Recommended Posts

1id="purple"> 2id="purple"> 3id="purple"> 4id="purple"> 5id="purple"> 6id="purple"> 7id="purple"> 8id="purple"> 9id="purple"> 10id="purple"> 11id="purple"> 12id="purple"> 13id="purple"> 14id="purple"> 15id="purple"> 16id="purple"> 17id="purple"> 18id="purple"> 19id="purple"> 20id="purple"> 21id="purple"> 22id="purple"> 23id="purple"> 24id="purple">

LISTUTA MOLDOVENCELORid="size3">id="blue">

1. Alinkavid="red"> (Alina)– 05.03.1981, Chisinau, Studenta ASE, Contabilitateid="blue"> - Alexandru Andrei (22.11.2003)id="red"> - Bucuresti,Drumul Tabereiid="navy">

2. Lucia Bid="red"> (Lucia)– 28.06.1980, Donduseni, UTM,CIM id="blue"> - Laura (04.10.2005)id="red"> - Bahrainid="navy">

3. LiliaTomaid="red"> (Lilia)– 06.08.1980, Bardar, r.Ialoveni, ASEM, REI si ASEB, REIid="blue"> -Amelia (26.09.2004)id="red"> - Bucuresti, Berceni, Olteniteiid="navy">

4. Tickaid="red"> (Cristina)– 16.10.1975, Chisinau,UT Iasi,Facultatea de Textileid="blue"> - Alexandra (5 ani)id="red"> - Bucuresti, Baba Novac, Parcul IORid="navy">

5. MamaEleiid="red"> (Rodica)- 14.02.1978, Chisinau, UBB Cluj LMAid="blue"> - Paula Amelia (02.09.2004)id="red">- Chisinauid="navy">

6. Mamanatiid="red"> (Nati)- 29.10.1977, Chisinau; USM, ULIMid="blue"> [gravi]- Chisinau id="navy">

7. Ana_sid="red"> - ?????????id="blue"> - Germaniaid="navy">

8. Davinaid="red"> (Alina)- 25.11.1979, Vulcanestiid="blue"> - Deanna (9.09.2004)id="red"> - SUAid="navy">

9. Balbinaid="red"> (Natalia)- 24.06.1977, Criuleni, UB, Litereid="blue"> - Vlad (22.06.2004)id="red"> - Bucuresti, Drumul Tabereiid="navy">

10. Violetikid="red"> (Violeta)- 15.07.1983, Calarasiid="blue"> - Chisinauid="navy">

11. Lilienneid="red"> (Lilia)- 19.11.1976, Moldova, Causeni,Litere(Sibiu)id="blue"> - Roma - 9 ani si Giulia Cristiana - 6 luniid="red"> - Sibiuid="navy">

12. Oxyid="red"> (Tatiana) - 1977, Moldovaid="blue"> - Chris (11.07.2002)id="red"> - Bucurestiid="navy">

13. Criniaid="red"> (Corina)- 07.04.1980,Chisinau,ASEM, REI id="blue"> - Lucian (23.02.2005)id="red">-Canadaid="navy">

14. Trinid="red"> (Elena)- 22.06.1981, Chisinau, ASEM, Finanteid="blue">- Bucurestiid="navy">

15. lia_cid="red"> (Cornelia)- 23.07.1980, Chisinau, USM,Info si L.Moderneid="blue">[gravi] - Chisinauid="navy">

16. alionushcaid="red"> (Aliona) - 23.06.1981, Chisinau, USM, juristid="blue"> - Chisinauid="navy">

17. olicicaid="red"> (Olga)- 13.07.1982, Anenii Noi, USPRI,Facultatea de Relatii Internationale si Limbi Straine, specialitate - diplomatid="blue">, - Adelina (25.05.2005)id="red">-Chisinauid="navy">

18. gazeaid="red"> (Aliona) - 9.03.19??, Mindresti, Telenesti, Facultatea de Textile-pielarie Iasi (1997)id="blue">, - Amedeo (21.07.2003)id="red"> - Sighisoaraid="navy">

19. doroti_5id="red"> (Feodosia) - 05.01.1983, Tipala, Ialoveni, ASEM, Facultatea CSIE, masterat TIid="blue">[gravi] [fetita]Natalita-Elenaid="size2"> - Chisinauid="navy">

20. Tania21id="red"> (Tania) - 19.08.1983,Chisinau,USM, Facultatea Limbi Straine, specialitatea engleza-translatorid="blue"> - Chisinauid="navy">

21. helgaid="red"> (Olga) - 12 aprilieid="blue">- Chisinauid="navy">

22. CristinaGojiid="red"> (Cristina) - 18.01.1980, or.Riscani, absolventa UBB LMA 2002id="blue"> - Cluj-Napocaid="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Davina

Salutare fetelor!Mersi Nati si Lucia de complimente la adresa puiului .Sper ca data viitoare sa stam toata ziua acolo sa vedem intreaga gradina zoo.Nati ma bucur ca ai avut oaspeti si n-ati petrecut singuri.Unde-i linkul cu pozele tale ?Lucia foarte impresionant Panetonne cu ce l-ai dat pe deasupra ?mi-a placut si restul bucatelor dar mai mult puiul care "manca hirtie " si statea pe olita .ce haioasa e cu aparatori de genunchi hihi sincer parca e Mutu sau Beckham (nu stiu cum se scrie ).Noi sarbatorim ambele sarbatori.Nati iti doresc sa-ti treaga gitul mai repede.Fetele din MD sper sa va intilniti si sa va cunoasteti toate.Crinia mai da un semn ?O zi buna.Alina si printesa Deanna 09.09.2004poze

id="quote">id="quote">Alina, poze am pus deocamdata numai la tort. Mai am la salata Poiana si la briosele sarate, pe astea le pun un pic mai tirziu.Lucia, am vazut si eu poze cu strengarita voastra. Parca vad ca in 2 luni va incepe sa mearga, sa nu-i fie de deochi, tare repede mai creste. [:)]------------------Numai bine,Natalia

Nu se poate sa fie numai vacanta. Numere de Moldova. Nu contest posibilitatea de cumparare, ci numarul masinilor care tranziteaza! Astazi din nou acelasi lucru. Dar inainte de Pasti a fost incredibil!

Ma voi lamuri eu odata..

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Gabi, eu stiu ca in R.Moldova se aduc multe masini din strainatate, e chiar o afacare pentru destule persoane. Dar ce cautau aceste masini in Romania, intr-un numar atit de mare, avind deja numere de inmatriculare moldovenesti, sincer, n-am nici cea mai vaga idee.

------------------

Numai bine,

Natalia

Iata si poiana mea, si briosele sarate. La salata am cam inghesuit ciupercile, ar fi fost mai frumos daca lasam un pic de loc intre ele, sa se vada verdeata, cum e la Lucia, si cum tin minte ca era la Rodica. O sa am in vedere data viitoare. [:)]

Briosele sint un deliciu, vi le recomand cu insistenta [:D], eu nu ma puteam opri din mincat.[:D]

------------------

Numai bine,

Natalia

http://HRISTOS A INVIAT!id="size2">id="blue">

Cu intarziere,dar mai bine tarziu decat deloc nu? Am admrat iaras ce harnicute ati fost.Eu din pacate nu am gatit prea multe deoarece inca nu santem la noi acasa...si parca nici asa aer de sarbatoare nu am simtit fiind cu valizele gramada nu prea iti arde de chefuit si cel mai rau afost ca nu am fost la biserica si nici paste nu am luat(acea pine cu vin sfintita),dar anul ce vine sant sigura ca va fi altfel.

Azi Amedeo a stat deja 3 ore la gradinita,Doamne ce a plins cand l-am lasat oare asa fac toti copii? mi se rupe inima ,dar trebue sa se obisnuiasca ce sai fac?

http://Lilia asa mult m-am bucurat pentru voi sa ajute Dumnezeu sa fuga cat mai repede Amelia,ce bucurie mai mult nu are nevoie un parinte decat sa-si vada copilul zambind si alergand.Un pupic dulce Ameliei.

http://Lucia ai deja o domnisoara adevarata e tare scumpica Laurica ma gandesc ca santeti tare mindri cu asa o fetita cu fustita.

http://Carina ce bine de voi ca aveti soare la noi s-a cam stricat timpul e asa urat si ploua,nici in parc nu am mers de 2 zile azi speram ca iesim si uite iar ploua.Am vazut pozele santeti super tari!

http://Natalia la fel de neobosita ai rams cu dulciurile tale? Cum ajung la casa mea cum ma apuc sa fac si eu ceva bun ca mor de dorul unei prajiturele bune.Ce mai face Vladut?

http://Alina voi la Ucraina ati fost in vizita?Sau va mutati acolo?Scuza-ma dar nu am inteles bine.Ce mai face Alex? La noi au inceput intrebarile (DAR DE CE?) la orice vede si ce marca e masina asta de ma innebuneste cu masinile lui.

http://GRAVIDUTELOR voi ce mai faceti ce va mai fac burtilice? Iar va arde de intalniri Bravo acum cat mai puteti rasfatati-va din belsug.

http://Davina ce-ti mai fac florile? Deanna nu merge la gradinita? Am observat ca copii ce frecventeaza gradinitele sant mult mai independenti,copilul la prietenii nostri la care stam merge de 5 luni la gradi e mai mic ca Amedeo,dar stie mai multe lucruri sa faca singur,acum sa vedem cum va fi si Amedeo.

Cam atat pentru astazi...va las si astept noutati de la voi.

mai am o saptamana si ma mut la casa mea.(dupa ce zugravim)

[foto]

Cristos a Inviat!!!

Noi am petrecut foarte linistit Pastele in cercul familiei. Dar la 12 noaptea am fost la biserica romaneasca de unde am luat lumina. Am ramas socata de citi romani si cu ce masini erau...

GabyHilaid="blue"> masinile pe care le-ai vazut sunt pline cu colete din Italia, Franta, Germania etc. Acesta este bussinesul misterios...[:D]

Luciaid="blue"> ti-am vazut printesa, e taaare dulce... Un pupic dulce dulce

Davinaid="blue"> ce misto in Zoo. Si cum de Deanne nu se temea de animale sa stea linga ele?

Va pup si revin mai tirziu ca ma cere Patsanu

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

Dau eu desteptarea intr-un mod mai fin [harp] [:D].

Merci mult fetelor pentru complimente, noroc ca-mi era barbatu alaturicind citeam si ma tsinea cu picioarele pe pamint, ca deja imi luam zborul. Tare minra ma mai simt.

Natiid="blue"> - cred ca ai gura de "aur", data trecuta mi-ai spus ca Lauras in 2 saptamani o sa mearga in labute, o luat-o la tiris putin mai repede [:)], oare si acum sa ai dreptate, eu zic ca ea o sa inceapa mai intii sa [fuga] si peurma sa merga de accelerata ce-i [:D].

Mi-a placut foarte mult tortul tau, salata si briosele. Parca mi-am salvat/pastrat receta cind ai postat-o dar nu o gasesc, please mai da odata lincul ca tare apetisante si laudate sunt, cred ca ar merge bine la zeama pe care vreau sa o fac azi.

Daca nu-ti este greu, vreau detalii la glazura de cioco de pe tort, e super groasa si lucitoare.

Corinaid="blue"> - ma bucur ca ati avut lumina sfinta, fiind departe ea cred ca v-a dat o atmosfera calda de casa parinteasca.

mercedesurile reese ca-s de tip rutiera? ca eu daca intselegeam in marci spuneam din prima ca-s pline ochi cu colete, ca si noi am primt prin elea [:)].

Alionaid="blue"> - felicitari pentru reusitele lui Amadeo, fii sigura ca o sa devina un baiat super bravo de care o sa te mindresti mereu.

Spor la zugraveala.

O zi frumoasa si numai bine.id="green">

-------------------------------

Bucate [pofta]

[8**]Luciaid="orange"> mamili lu [zana]Laurasid="red"> (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"id="size1">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...