Natasa Publicat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 25, 2006 In ce constau aceste analize? Daca le-ati facut, spuneti-mi si mie unde se pot face si daca se fac toate la un loc, va rog. Multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Aprilie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Nu stie nimeni? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubulina1 Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Eu nu am facut aceste analize, dar am dat search pe google si uite ce am gasit: "Una dintre cele mai importante analize se numeste complexul TORCH, care indica existenta unor anticorpi produsi de organism in timpul unei infectii anterioare sau chiar a unora pe care femeia le are in prezent". Astfel, se pot depista boli cum sunt: toxoplasmoza (boala parazitara care se poate transmite la fat, cauzandu-i anomalii cerebrale, oculare si hepatice sau care poate provoca un avort spontan), citomegalovirus (virus responsabil de infectii congenitale), listerioza (boala infectioasa care se poate transmite fatului, cauzandu-i la nastere septicemie asociata cu meningita, cu o afectiune a ficatului sau cu o pneumonie), chlamydia, rubeola si herpesul (boala infectioasa care poate recidiva la femeia insarcinata). Analizele sangelui trebuie sa depisteze, de asemenea, infectia HIV si hepatitele B si C." Speranta moare ultima! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Aprilie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Multumesc frumos! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.