geba2001 Publicat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 25, 2006 Salutare Va rog sa imi recomandati un supliment alimentar cu vitamine si minerale care se asimileaza repede si isi fac efectul repede. Si eu (33 ani) si sora mea (29 ani) ne confruntam cu lipsa de Ca si Mg si cu siguranta si de alte minerale. Inca nu ne-am facut analizele, dar avem toate simptomele. Multam fain Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Am avut mereu probleme cu lipsa de minerale,de calciu in special si de aici toate celelalte probleme:imi pocneau oasele,imi apareau carii la nivelul gingiilor(cam vreo 4 carii in fiecare an),aveam stari de nervi,imi cadea putin parul,nu aveam cum sa imi las unghiile sa creasca,scrisneam din dinti noaptea si multe alte simptome.Cand am intrebat medicul stomatolog care este cauza cariilor mele,mi-a raspuns ca este vb.de lipsa de calciu si de faptul ca mincam dulciuri multe.Dar,la intrebarea mea in legatura cu ce as putea lua,mi-a raspuns ca,daca luam ceva,trebuia sa iau cand eram micuta nu la 20 si de ani.Dar el nu stia ca eu luasem calciu toata copilaria.Atunci am intrebat un medic generalist care mi-a spus ca,calciu sintetic nu are cum sa fie asimilat de organism,care,de altfel, este un organism natural.Am luat asadar o serie de minerale,pe care le iau de cativa ani in special primavara si care sunt extrase din alge marine si care contin f. multe minerale printre care ca,mg.zn,fe si multe altele,sunt 180 tb.si efectele se vad dupa o sapt. de administrare nu tr. sa incerc cateva luni sa imi dau seama in final daca au sau nu efect.Daca vrei am sa ma uit pe cutie(le folosesc si in prezent)ce alte minerale contin.Se numesc Nature-Min si eu le iau in combinatie cu vit. C naturala care se numeste Absorbant C si care este fixata pe tarite de ovaz pt. a ramine mai mult timp in stomacel si pt. a se facilita astfel absorbtia acestei vitamine,atat de necesara organismului nostru.Lipsa de calciu da f. multe neajunsuri in organism,acesta suferind f. mult din cauza lipsei de calciu.Ceea ce am inteles eu este ca, cel putin noi,fetele, ar trebui sa facem cate o cura de calciu pt. prevenireaq osteoporozei. Si sa vedeti ce am aflat acum 2 sapt. de la profesorul nostru de medicina legala:ca, in viitor se crede ca si barbatii vor face osteoporoza[bang].Acum, nu stiu daca asa va fi.Cert este ca,lipsa de calciu trebuie tratata cu f. mare seriozitate,avand in vedere si radiatiile de la Cernobil de care se scria si pe forum intr-una din zilele trecute,si prin care s-au eliminat si inca sunt eliminate unele substante f. toxice care ne maninca noua calciu.Ia sa ne gandim putin:bunicii nostri aveau atit de multe probleme cu osteoporoza?NU! Daca vrei mai multe detalii despre mineralele pe care le iau eu,scrie-mi te rog un PM si iti spun si ma interez si de unde le-ai putea lua din Bacau. Multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 analizele sunt indispensabile pentru ca oricate simptome edificatoare ai avea ele pot face parte din alt context. de aceea, dupa ce faceti analizele, ar fi cel mai bine sa intrebati un medic. suplimentele pot fi specifice (doar pentru o hipocalcemie si hipomagneziemie) sau mai complexe, integrand si vitamine sau alte minerale. noi iti putem "recomanda" orice supliment de pe piata, ideea e sa iti fie potrivit! cam toate firmele de farmaceutice produce astfel de suplimente, in diferite forme (siropuri, comprimate, comprimate efervescente) si cu aceleasi concentratii ale substantelor. asa ca incearca sa ajungeti la medic....e cel mai sanatos! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 quote:Originally posted by nadyana Ia sa ne gandim putin:bunicii nostri aveau atit de multe probleme cu osteoporoza?NU! id="quote">id="quote"> cu osteoporoza nu cred ca-s date prea corecte dar din lipsa de calciu se suferea acut...asta ptr ca se consumau putine lactate (saracia fiind cauza principala). caderea dintilor la 30 de ani e doar unul dintre simptomele cel mai des intalnite. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hermis Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Si mie mi s-au recomandat in sarcina Natur Min de la Forever Living, pentru ca sint fff bune. Singurul lor inconvenient e poate pretul (in jur de 800.000 parca) si faptul ca nu se gesesc direct in farmacii, ci doar la distribuitori directi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Poftim?Vai de mine....dar cu ce pret le iei tu?Ele sunt la jum. din pretul de care spui tu.[il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geba2001 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 forever living sunt aia de la vebso, care sunt si cu amway? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 Geba fa analizele si apoi mergi neaparat la un medic care sa iti recomande ce sa mananci si ce suplimente ai nevoie in functie de rezultatul anlizelor. Nu lua suplimente aiurea ca s-ar pute sa iti faci mai mult rau decat bine. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2006 nu au nici o legatura cu Amway.Forever Living se ocupa de suplimenti nutritivi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_tutuianu Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 cred ca nu se face distinctia dintre medicamente si suplimente nutritive.medicamentele au nevoie de recomandarea medicului. suplimentele nutritive nu au nevoie de recomandarea medicului.sunt niste suplimente care aduc un aport de minerale si care se vor elimina daca organismul nu are nevoie de ele. aceste produse de care vorbesc fetele sunt foarte bune. "niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.