Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum procedez pt un nou loc de munca??

maria2mami

Recommended Posts

Sunt angajata acum, pe per nedeterminata, am implinit un an de cand m-am intors la vechiul meu serv. din concediul de crestere a copilului si am gasit un alt loc de munca...sal mai bun, alte conditii...etc

Acum nu stiu cum sa procedez...trebuie sa-mi bag preaviz de 14 zile, e obligatoriu...??? ... ce fac cu concediul de odihna...de care nu am beneficiat... ?

Poate reusiti sa ma lamuriti si sa ma sfatuiti...ca sunt in pom[:D] la cap asta!

Multumesc frumos.

mmiha

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pentru concediul de odihna neefectuat firma iti va plati indemnizatia de concediu ce ti se cuvine pentru zilele de concediu neluate (in cazul tau,din cate am inteles,integral) sau iti da o adeverinta din care sa reiasa ca nu ai efectuat concediul la ei si atunci iti poti lua concediul de la noua firma la care vei lucra.

De asemenea ai posibilitatea,in cazul plecarii prin demisie cu preaviz de 15 zile calendaristice sa-ti iei concediu de odihna in aceasta perioada si dupa efectuarea lui sa incepi serviciul la noul serviciu.

Inaid="size4">id="Script MT Bold">

id="orange">[flo]

Sarumanaaaaa [floare3][floare3]mult de tot fetele[pup][pup].

Maine se hotaraste ce si cum.....Doamne ajuta...si va tin la curent!

Eu am patit-o cand a trebuit sa intru in concediu de crestere a copilului, nu am stiut sau, pur si simplu am ignorat concediul de odihna pentru anul in curs, 2003, si nu mi-au dat nici banii si nici nu m-au anuntat ca trebuie sa-mi iau concediul de odihna......asa ca l-am pierdut, 25 de zile. Am intrebat, cand fetita avea deja 2 luni si mi-au zic ca odata ce nu la-m cerut eu, ei nu mai au cum sa-mi dea nici banii nici nimik alceva!

Nu mai vreau sa o patesc inca odata!

mmiha

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...