Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat e de grav?

Recommended Posts

Buna tuturor.

Vreau sa va intreb cat e de grava o lovitura destul de puternica la burtica. Acum vreo ora am mers cu autobuzul o statie, soferula pus o frana brusca si m-am lovit cu burtica de o bara. Sunt foarte nelinistita mai ales ca parca inca mai simt o durere in zona respectiva (cam 2 degete sub buric). Trebuie sa precizez ca maine inchei 20 de saptamani. Aveti idee daca e grav, poate fi bebe afectat de lovitura? Ma gandesc sa merg diseara dupa servici la un ecograf dar pana atunci mor de griji!

[gravi] 19+ & 80% [baietel]

I wish I were an angel...

Poze diverse

Poze cu bebe

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr___.png

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neaparat sa mergi la eco deseara, dar pentru linistea ta iti spun ca bebe e foarte bine protejat de lichidul amniotic si de uter. Daca il simti ca se misca, atunci sigur nu a patit nimic. Eu zic sa stai linistita pana deseara, nu te stresa, ca mai rau il afecteaza descararile de adrenalina daca esti suparata. Du-te la eco!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png

Medeea

Du-te la ecograf sa te linistesti. Sigur e totul ok.

Eu am cazut peste vana si m-am lovit exact deasupra burtii, aveam deja 35 de saptamani, deh, centrul de greutate se mutase si am picat ca o moaca. Mai nasol era ca stiam ca pe acolo este capsorul lui bb, inainte cu o saptamana fusesem la eco si nu-ti spun prin ce am trecut pana am ajuns la doc. Dar a fost totul ok. Cat m-am rugat in alea 2 ceasuri nu ma rugasem o viata intreaga. Nici curaj sa merg la toaleta nu aveam de frica sa nu sangerez.

Sanatate muuulta si sarcina usoara in continuare ! Asteptam vesti bune si pupam burtica ! [pup][pup]

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

lexiid="blue"> cand am fost eu la spital pt. problemele mele cu hemor. de care am povestit pe forum au venit dupa mine un cuplu...ea cazuse si se lovise cu burta de un pietroi...iar la eco ..totul era ok..bebe era bine-merci.

Eu zic sa stai linistita ca bebe e foarte bine protejat de lq amniotic...nu se lasa el lovit asa cu una cu doua .

[pup] si sa ne spui ce ti-a zis medicul.

Inni 21 +

Am fost la ecograf dar era deja inchis. Au program exact cand lucrez eu. Oricum l-am simtit pe bebe si ieri dupa lovitura si si azi. Sotul mi-a zis si el ca-mi fac griji degeaba ca sigur e bebe bine! Saptamana viitoare oricum merg la controlul lunar si sper sa aflu vesti bune!

[gravi] 20 & 80% [baietel]

I wish I were an angel...

Poze diverse

Poze cu bebe

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr___.png

• 1 year later...

Si eu m-am lovit ieri, adica mi=a intrat in burtica un nit de lemn de vreo 3 cm lungime, care are diametrul de aprox.0,7 cm. Era pe lateralul de la patutul de copil, si lateralul patutului nu m-a lovit, dar nitul ala mi=a intrat in burtica, si exact in partea de jos a burticii, pe unde este capsorul lui bebe. Bebe misca la fel ca inainte, e vioi, dar eu mor de frica... Nu stiu ce mi=ar putea spune la eco, nu cred ca se poate vedea daca are vreo lovitura la capsor... credeti ca putea pati ceva? Oare inca mai are destul lichid sa il protejeze?

[gravi] sapt. 33 cu [baietel] maricel in burtica

Ananangel ce bine ca mai esti pe aici....

Bebe a fost ok dupa lovitura ta, nu=i asa? Dar te lovisei serios, adica te=a durut locul ceva timp dupa aia? Ai facut vanataie? Mi-e tare teama pentru galuska aia mica din burtik sa nu fi luat vreo lovitura la caput, mai ales ca stiu ca ei au moale caputul, si imi imaginez numai nitul ala cum a impins prin burta mea si apoi prin caputul lui...

[gravi] sapt. 33 cu [baietel] maricel in burtica

Fetelor, stati linistite, copilasii sunt sanatosi. E bine totusi sa faceti un eco pentru linistea voastra.

Am vazut odata intr-un sat de pe langa Iasi, o femeie gravida batuta cu picioarele in burta de al ei sot. Normal ca am intervenit, era sa fim batuti si noi, ca omul era cat mine si sotul meu la un loc, dar am scapat, a scapat si femeia (pe moment, presupun).

Ulterior, m-am interesat de starea ei, cunoscand pe cineva in satul respectiv, si am aflat ca bebelusul a fost sanatos la nastere, dar a murit ulterior, deoarece tatal, intr-un acces de furie, a rasturnat televizorul peste patul in care era pus copilul.[bang]

Scuze pentru divagatie, dar esenta era sa nu va faceti griji, pentru ca, asa cum au zis si fetele, el e bine protejat in burtica.

Vlad-Sebastian

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...