Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clinici FIV strainatate

Recommended Posts

Buna seara,

Am hotarat sa revin dupa aproape 2 luni de la esecul primului FIV. Analizand "la rece" tot ce s-a intamplat, toate evenimentele prin care am trecut, tot ce am citit pe site-uri straine referitor la procedura FIV, am ajuns la concluzia ca protocolul care mi s-a aplicat a fost un mixaj, de fapt cate un pic din mai multe protocoale, o procedura facuta pentru a fi facuta (deci pentru a incasa tariful) si apoi pentru a da un rezultat.

Hotararea noastra este de a "renunta" la cei 7 embrioni care ii mai avem aici in Romania (credem ca nu sunt niste embrioni buni, calitativ vorbind) si de a incerca procedura in strainatate.

Rugamintea mea este daca aveti informatii despre clinici din Europa, poate din experienta unor prieteni sau cunostinte, sau din propria experienta va rog frumos sa-mi scrieti si mie.

Multumesc si somn usor.

Pis [pis]

PS: imi cer [iartama] moderatorilor pentru crearea unui subiect nou cand ar fi trebuit sa-l includ la FIV, dar sper sa primesc cat mai multe raspunsuri (nu numai de la fetele de la FIV [pup]).

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul răspuns

PIS, MA BUCUR CA AI REVENIT PRINTRE NOI. ERAM SUPER INGRIJORATA PENTRU TINE, DUPA POSTAREA TA LA FIV.

despre clinici ma interesez miine, am o prietena care acum se trateaza in Franta, este o clinica specializata in probleme de infertilitate undeva pe linga Lion. miine aflu exact unde si cum. am inteles ca tariful este aproximativ ca la noi(poate diferi chiar in minus) dar sint altele conditiile si partea de investigatii. in schimb trebuie sa ramineti tu si sotul tau o perioada acolo.

IULIA

Iuliaid="red">, multumesc iubito, stiu ca trebuie sa luam un concediu prelungit...vom vedea cum ne vom descurca cu serviciul, casa etc...In pricipiu am in "vizor" Franta, Anglia si Germania , pentru ca acolo am pe cate cineva, care m-ar putea ajuta cu cazarea, transportul etc...Ar mai fi si Ungaria cu cele 3 clinici Khalli (din Budapesta, Debrecen si Seghed)...dar nu stiu...vreau sa strang cat mai multe informatii...

[pup][pup][pup]

Pis [pis]

Pis ma bucur ca ai reusit sa depasesti momentul si sa gasesti puterea de a o lua de la capat. Si eu am avut aceeasi impresie, ca si tine, ca a fost "o afacere" in primul rand ( ma refer la Medsana, daca-mi aduc bine aminte am avut chiar si acelasi medic ).

Eu voi face urmatoarea incercare unde le-am facut si pe primele doua, la o clinica din Canada ( vezi pentru mai multe informatii: www.genesis-fertility.com ). Daca nu as fi avut o asemenea posibilitate, cred ca m-as fi indreptat spre Szeged ( vezi ca exista chiar un subiect despre clinica din Szeged ). Din ce am citit, pare sa fie ok si au inregistrat multe succese, iar preturile sunt chiar mai mici decat la noi.

Tin minte ca prin noiembrie-decembrie au fost 2 fete pe forum, care au reusit cu un singur embrion, la o clinica din Suedia, respectiv Belgia. Stiu ca m-am interesat pentru mine la clinica din Suedia, insa era mult prea scump ( 6.800 euro numai procedura, la care se mai adauga tratamentul, drumul, cazarea si intretinerea acolo ), nu mai am insa adresa clinicii, insa daca te intereseaza incerc sa fac rost de ea.

Iti doresc mult succes in gasirea clinicii, care sa te ajute sa-ti indeplinesti visul!

[pup]

Cami

Pisid="red">, ma bucur ca ai revenit si ca ti-ai revenit dupa esec!

Imi pare rau de ce ti s-a intamplat si sper ca data urmatoare, indiferent unde vei incerca, sa reusesti!

Eu te pot indruma tot catre Szeged, aici sunt fete care au reusit in proportie foarte mare, 2 din ele cu un singur embrion. Asteptam maine un alt rezultat, dupa care urmez eu, cam dupa 10 mai, sa fac FIV tot acolo. Sper sa fiu un bun exemplu ptr tine! acolo pretul e mai bun si te asigur din experienta ca nu se compara cu tratamentul din clinicile din Bucuresti,cel putin!Daca vrei detalii, intra pe subiectul Szeged si te vom ajuta cu placere. Poti sa citesti si din urma, vei afla multe detalii legate de pret, doctori, tratament, cazare,etc.

Succes si sper sa iei hoatararea cea mai buna pentru tine!

[pup][pup][pup]

Camiid="red">, [pup][pup]! mi-era dor de tine!

Andreea.Pozele mele

Asa este zisacami,eu am reusit la o Clinica in Germania cu embrioni congelati la a 4 incercare.Eu zic ca si cei 7 embrionasi sunt copii tai si le poti da si lor o sansa.Ai mei embrioni erau de un an la congelator,sansele erau mai mici si nu speram ca din 2 embrioni sa se prinda ceva,dar niciodata nu sti ce iti pregateste Doamne, Doamne.Trebuie doar sa crezi in sansa ta.Iar despre clinica iti pot spune ca este foarte scump daca nu ai asigurare.In schimb stiu ca in Belgia ar fi mai ieftin si cu sanse de reusita mari.

[bibe] Cristian - 31 mai 2005

http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Andicu [pup] sunt "cu ochii pe tine"! [:D]

Denisa73 sa-ti traiasca ingerasul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! [pup]

Si eu as avea mari rezerve daca ar fi sa fac FIV cu embrioni congelati aici ( ma refer la Medsana in mod special ). Eu am avut 5 embrioni congelati in Canada cu 6-8 celule, iar la decongelare au rezistat doar 2, care au ajuns la stadiul de 3-4 celule in momentul transferului, restul au plesnit! La Medsana se transfera orice ( 2 celule la 48 de ore, fragmentati, nu conteaza pentru ei ), cu atat mai mult sunt sanse aproape nule, cand congeleaza asa ceva si apoi se face ET. O singura fata de pe forum a reusit cu embrioni congelati la Medsana, la prof. Ancar, in urma cu ~ 5 ani ( Gabid ).

Cami

Pisid="red"> ma bucur ca scrii din nou, ma intrebam ce e cu tine.[pup]

Si eu vreau sa fac urmatorul FIV in afara tarii. De fapt, nici sotul meu nu mai e de acord, sub nici o forma, sa mai facem vreun FIV in tara. As fi vrut sa-l fac in Canada pe urmatorul, dar din pacate nu e posibil. Voi incerca la Szeged data viitoare. Am inteles ca acolo se poarta frumos cu pacientele (eu am avut probleme si cu "partea" aceasta) si se pare ca au rezultate (mi-au spus fete care au facut sau chiar fac tratamente acolo). E foarte bine ca ai deschis subiectul acesta, si pe mine ma intereseaza.[biz]

Cami, Iuliaid="red">[pup]

poze

Feteleid="red"> multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari...

Camiid="red"> si eu am foarte mari rezerve referitor la embrionii congelati de la Medsana, ma doare sufletul pentru ei (mie efectiv mi-a fost rau dupa punctie, am lesinat, 48 de ore nu m-am dat jos din pat si apoi am facut-o pentru a merge la embriotransfer), dar am hotarat sa reluam procedura in strainatate... Multumesc pentru site, chiar daca nu am sa ajung in Canada ( in postarile tale mai vechi imi spuneai de 10.000 $ canadieni?) cred ca am sa gasesc multe informatii utile...Cand ai sa ai timp poate poti sa-mi trimiti adresa clinicii din Suedia (sau adresa de Internet) ca sa ma pot interesa ...Din cate stiu eu Suedia are limita de varsta la procedura , respectiv 37 de ani si eu am 38... Camiid="red"> tu ce faci, te-ai hotarat pentru anul acesta ?

Denisaid="red"> uau...ti-am admirat pozele cu Cristian...sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii...Te rog daca poti sa-mi scrii si mie adresa clinicii din Germania, pentru ca Germania este chiar pe lista mea, fratele sotului locuind in Stuttgart.

Feteleid="red"> multumesc mult pentru informatii [pup][pup][pup]

Pis [pis]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...