anelize Publicat Aprilie 25, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 25, 2006 Fetelor,somonul afumat se poate strica?Mie m-i s-a zis ca nu se strica,dar eu,care cumpar mereu mancare si nu o mananc niciodata pe toata,am in frigider un file de vreo 2 saptamani si m-i se pare ca are un alt fel de gust.Nu e prima data cand se intampla asta cu somonul,dar ,cum v-am mai spus,am auzit ca pestele afumat nu se strica.M-i se pare mie sau s-a cam stricat?[xx(] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyce Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Anelize, ba da se strica somonul afumat.Nu scrie nicaieri un termen de valabilitate?Nu l-ai luat vidat?Aici se gaseste in ambalaje vidate si au scrise termenul de valabilitate pe ele. Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004 [foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">, [foto]poze yahooid="teal"> Povestea Almeiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Aprilie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 danyce,il aveam vidat in vas de vidat,dar totusi cred ca stat cam mult.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyce Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Da, si eu cred asta.Iti dau un pont pe data viitoare:direct in congelator cu el! Eu la fel procedez cu mezelurile (felii de sunca vidate, felii de salam sau chorizo sau piept de pui/curcan) si cu carnurile de orice fel.Somonul afumat il consumam de obicei pe loc sau in cel mult 2 zile de la aterizarea lui in frigider(il cumpar in weekenduri sau cand am musafiri si vreau sa pregatesc ceva super rapid si bun:tartine cu somon afumat si pasta de branza cu verdeturi dedesubt). Nu am timp si chef sa cumpar tot la 2 zile de mancare, asa ca o data la 2 saptamani fac cumparaturile mari si ma gandesc ce las in frigider (cu exceptia mezelurilor, 1-2 pachete, nu las nici un fel de carne in frigider, o scot din congelator/lada frigorifica si o dezghet cand am nevoie). Normal ca lapte/lactate sau legume/fructe cumpar mai des (cam de 2 ori/sapt). Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004 [foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">, [foto]poze yahooid="teal"> Povestea Almeiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.