Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Somon afumat-stricat?

anelize

Recommended Posts

Fetelor,somonul afumat se poate strica?Mie m-i s-a zis ca nu se strica,dar eu,care cumpar mereu mancare si nu o mananc niciodata pe toata,am in frigider un file de vreo 2 saptamani si m-i se pare ca are un alt fel de gust.Nu e prima data cand se intampla asta cu somonul,dar ,cum v-am mai spus,am auzit ca pestele afumat nu se strica.M-i se pare mie sau s-a cam stricat?[xx(]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Anelize, ba da se strica somonul afumat.Nu scrie nicaieri un termen de valabilitate?Nu l-ai luat vidat?Aici se gaseste in ambalaje vidate si au scrise termenul de valabilitate pe ele.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Da, si eu cred asta.Iti dau un pont pe data viitoare:direct in congelator cu el! Eu la fel procedez cu mezelurile (felii de sunca vidate, felii de salam sau chorizo sau piept de pui/curcan) si cu carnurile de orice fel.Somonul afumat il consumam de obicei pe loc sau in cel mult 2 zile de la aterizarea lui in frigider(il cumpar in weekenduri sau cand am musafiri si vreau sa pregatesc ceva super rapid si bun:tartine cu somon afumat si pasta de branza cu verdeturi dedesubt). Nu am timp si chef sa cumpar tot la 2 zile de mancare, asa ca o data la 2 saptamani fac cumparaturile mari si ma gandesc ce las in frigider (cu exceptia mezelurilor, 1-2 pachete, nu las nici un fel de carne in frigider, o scot din congelator/lada frigorifica si o dezghet cand am nevoie). Normal ca lapte/lactate sau legume/fructe cumpar mai des (cam de 2 ori/sapt).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

Povestea Almeiid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...