vioviju Publicat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 26, 2006 Stiu ca s-a mai discutat pe tema, am citit tot ce s-a scris, totusi nu am citit de nici un exemplu concret care sa fi nascut natural dupa o cezariana in Romania. Deci, ma intereseaza concret daca printre voi este cineva care a nascut natural dupa o cezariana sau cunoasteti astfel de exemple din zilele noastre? Si unde? La ce spital, cu ce medic? Stiu ca in strainatate se practica, la noi insa nu stiu cu ce medic sa incerc asa ceva, am inteles ca sunt suficient de incuiati cat sa nu-si asume asa un risc, indiferent de perioada dintre nasteri. Si cum bani sa nasc in strainatatea nu am, ma interesez sa vad poate cineva, cumva, a reusit si asta la noi in tara. Mi se pare absurd sa nu se poata ca doar medici buni sunt destui iar riscurile cica nu-s asa de mari, din moment ce in alte tari se practica la scara larga. Inteleg mie sa-mi fie frica, nu doctorului, ca doar e profesionist! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Draga mea, in Ro nu se poate asa ceva. Stiu ca multe dintre fete nu sunt de acord dar asta e. Nu am auzit , cum zici tu, de un caz concret. Don't talk unless you can improve the silence! Mami [vampa] & minunea mea ( mai 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 prima mea nastere a fost cezariana de urgenta. a doua as vrea sa fie naturala si doctorita mea a spus ca asa va fi. te tin la curent. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana75 Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Foarte concret: mama mea m-a nascut pe mine cu cezariana (prezentatie pelviana), si dupa 5 ani (adica in 1980) l-a nascut natural pe fratele meu (care avea peste 4 kg, daca ar fi stiut probabil ca ar fi facut tot cezariana[:D]). Ioana, mama Miruneiid="red"> (25.08.05)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioviju Postat Aprilie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Multumesc frumos pt. raspunsuri. Miraid="red">, asa credeam si eu, de-aia am si incercat sa aflu cazuri concrete, ca daca nici pe forumul asta cu atatea membre nu gasesc pe nimeni, atunci e clar ca nu sunt sperante si nu mai stau sa ma vrajeasca nici un medic ca incercam si apoi sa ma trezesc ca o intoarce la fata locului. Roxanaid="red">, imi zici si mie cum o cheama pe doctorita ta? Si mai ales te rog nu uita sa-mi dai un PM daca chiar nasti natural cu impresii. Ioanaid="red">, imi spui si mie te rog cu cine a nascut mama ta? Sper ca mai tine minte. Banuiesc ca nu a fost intentionat totusi, probabil s-au precipitat lucrurile ca altfel nu o lasau mai ales in anii '80, nu? Sau ma insel? Sper. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grati.ela Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Dr. Haiduc de la Filantropia mi-a spus ca avand prima nastere prin cezariana, este recomandata tot cezariana, dar daca vreau sa nasc fara el va fi alaturi de mine si va face tot posibilul sa fie bine. La mine insa nu se punea problema pentru ca prima data eu am solicitat cezariana si nu pare sa-mi fi crescut curajul de atunci. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 pe doctorita mea o cheama Tomescu dar nu stiu cat te ajuta fiindca sunt in Constanta. daca vrei poti naste aici[:D] acu lasand gluma la o parte, avand in vedere ca am intrat in cezariana la dilatatie 8 si totul a durat cam 45 de minute..ar fi o prostie din partea mea sa nu incerc data viitoare sa merg pan la capat :). daca se poate e super! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioviju Postat Aprilie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2006 Roxanaid="red">, de ce nu? Mai ieftin la Constanta decat in strainatate oricum, asa ca ma mai gandesc daca tu chiar nasti natural si te lasa. Numai sa nu nasc pe drumul pana acolo! Asta ca fie chiar natural-natural si fara analgezii. Ii tai cordonul ombilical cu briceagul! Acum serios, ma tii la curent, da? Ca daca asta e pretul, distanta nu ma impiedica. Astia din Bucuresti vad ca sunt mai inapoiati. Gratielaid="red">, merci frumos. Am notat, Haiduc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioviju Postat Aprilie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2006 Roxanaid="red">, dar m-ai facut curioasa: ce n-a mers bine de ti-au facut totusi cezariana la asa dilatatie mare si rapida? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Aprilie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2006 Mai cunosc eu unul, cel cu care am nascut eu Nu face cezariana la cerere, nu face decat daca se impune din minim 3 motive serioase[^] Doar ca eu sunt si mai departe ... Si pe mine ma bate gandul sa nasc natural daca ar fi sa mai vina bb ... mi-e frica doar de cicatricea cheloida in urma epiziotomiei. ________________________________________id="red"> Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.