Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce se intampla?

Recommended Posts

buna,fetelor.am si eu o problema destul de grava cred eu. in urma cu 1 luna am avut cm.dar la cateva zile dupa ce am crezut ca s-a terminat m-am trezit patata.norocul meu a fost ca eram acasa. era o scurgere maronie.am zis ca e sange care a stat mai mult acolo. dupa 2 zile s-a nu am mai avut nimic.am zis ca o fi fost din cauza ovulatiei. dar in urma unui contact am sangerat iar. nu mult, dar destul cat sa ma scoata din sarite.am fost la doctor si mi-a dat amplicilna si gentamicina injectabil spunand ca am anexita la ambele ovare. mentionez ca am cezariana si acum 7 luni am facut o intrerupere de sarcina[bruta].astept parerile voastre.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai probabil va trebui sa faci un control ginecologic mai amanuntit daca nu l-ai facut ca nu prea dai prea multe date in privinta asta,si cum a ajuns dr la concluzia ca ai anexita.

poate sa fie o scurgere prelungita a ciclului din cauza racelii,poate sa fie o rana pe col avand in vedere sangerarea la contact,pot fi multe motive si numai dr le depisteaza.

andreeat & Alex -8 dec.2000

www.ingerifaraaripi.8k.ro

dr. meu m-a trimis si la un ecograf pe care ca un copil ascultator l-am facut.si nimic. decat un chist mic pe ovarul drept si bineinteles ovarele marite,endometrul normal, colul nu era lezat,deci?ar putea fi vorba si de o dereglare hormonala?ca raceala ca raceala, cu hormonii mai greu... acum astept sa treaca cm-ul care a venit la 29 zile si ma duc iar in vizita la nenea doctorul.

asa e.ai dreptate cu explicatiile.pe larg:am fost la medic ginecolog si in urma consultarii a ajuns la aceasta concluzie.de fapt mi-a zis sa revin dupa tratament si dupa ce fac ecograful.le-am facut pe amandoua dar mc-ul avenit si ma voi duce dupa aceea.la ecograf nu a iesit decat un chist pe ovarul drept si ele putin marite(eram in perioada cu tratament).restul ok.colul fara leziuni, endometrul la fel

vreau sa imi fac si un examen din secretie dar mai astept pt. ca am luat antibiotice.care ar fi cauzele acestor sangerari daca in afara de anexita nu am nimic?poate ceva hormonal?sunt sigura ca ati trecut si voi prin asa ceva asa ca astept pareri si sfaturi .multumesc

pai probabil ca acest chist ovarian da aceste sangerari intre menstre.sunt chisturi ovariene functionale care se pot trata prin trat. hormonale sau op. laparoscopice daca medicul decide acest lucru.

eu cred ca ar trebui sa mai ceri si parerea altui ginecolog pentru ca de obicei aceste chisturi raspund foarte bine la trat.hormonale si inflamatoare locale.

andreeat & Alex -8 dec.2000

www.ingerifaraaripi.8k.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...