Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

laparoscopia

Recommended Posts

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu cred ca se face cu anestezie locala.Eu am facut laparoscopie in 28 martie si nu mai simt nimic.E ca si cum nu as fi facut nimic.Si mie mi-a fost frica de anestezie dar a trecut repede si nici nu am avut urmari.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Evenimentele importanteid="purple">

Razvanid="purple">

Distribuie pe alte site-uri

Eu am cerut laparoscopia acum vreo sapte ani pentru ca am vrut sa stiu daca toate conductele sint ok si sistemul este in regula acolo jos.

Am avut anestezie totala si chiar daca ma gindeam psihologic ca este aiurea chiar asa sa nu stii de tine pe masa aia ca o broasca la disecare... pe de alta parte mi s-a parut chiar ca o binecuvintare faptul ca nu am stiut ce s-a intimplat, am adormit si m-am trezit ok, pe patul din camera, cu o patura calda peste mine, in siguranta. Au astia aici o chestie care mi s-a parut foarte interesanta. Un fel de cuptor in care tin paturile si le incalzesc inainte sa le puna peste tine. Am avut parte de asta si la operatia de laparoscopie si la fiecare nastere. Ca o imbratisare a unui inger!

Toate rezultatele au fost bune in urma laparoscopiei (eu am facut-o pentru ca nu stiam de ce nu pot ramine insarcinata cu toate ca incercam de vreo cinci ani... stat in cap si nespalat si toate trucurile!). Am avut laparoscopia in Noiembrie la sfirsit. SI daca toate rezultatele au fost ok m-am gindit ca asa vrea Dumnezeu sa nu am copii si nici nu am mai incercat dupa aia. In Februarie am ramas insarcinata si in Octombrie am nascut-o pe Sarah!

Doctorul mi-a spus ca se poate sa fi fost vreo membrana ceva care nu permitea fecundarea si de la laparoscopie sa se fi eliminat... Well... ori asta ori atunci a fost timpul meu sa devin mama... nici o secunda mai devreme , nici una mai tirziu!...

Na, ca m-am luat cu vorba!... Eu zic sa nu iti fie teama, esti pe miini bune, trebuie sa ai incredere in doctorul la care te duci... adormita sau nu.

Sanatate multa![flo]

Alice

Edit... Am schimbat luna nasterii lui Sarah. S-a nascut pe 16 Octombrie, nu in Noiembrie. Data estimata a nasterii ei a fost Noiembrie 3, 1999 dar ea s-a hotoarit sa vina mai devreme! nici un minut mai devreme, nici mai tirziu...

Ai incredere si ti se va da cu siguranta!

Da, apoi mi-a picat fisa ca e vorba de martie anul acesta si practic nu aveai cum sa ramai asa repede. Din cate am inteles dupa laparoscopie urmeaza 2 luni de instilatii(ceva asemanator cu histerosalpingografia, introduc un antibiotic pentru ca trompele sa nu se lipeasca la loc), cel putin asa se practica pe aici pe la Bucuresti. Tie ti-au zis ceva de asta? Cat timp nu ai voie sa ramai insarcinata dupa laparo?

betuta

Am voie sa raman [gravi] imediat si nu am nevoie de instilatii pentru ca trompele mele sunt permeabile.

Nu exista nici o restrictie dupa laparoscopie decat in cazul in care doctorul gaseste ceva.Mie mi-a gasit un fibrom mic de 2.5cm care nu e cauza de infertitate.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Evenimentele importanteid="purple">

Razvanid="purple">

eu nu am facut inca laparo,in iunie ar trebui sa o fac dar sa vedem ce mai intervine pana atunci.si mie imi este groaznic de frica,dar trecem noi peste asta.am auzit ca se face anestezie locala dar si generala.Dupa ce fac revin cu detalii.sa ai bafta[majoreta][majoreta]

floroiu bianca

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...