Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

o mare rugaminte - urgent din rom in franceza !!!

Recommended Posts

Dragi prieteni si colegi de forum,

Sunt intr-o mare criza de timp si totusi mai sper ca voi reusi sa trimit la timp un dosar foarte important pentru mine.

Problema mea: am nevoie de o traducere din romana in franceza a unui rezumat de cca 15-16 pagini scrise cu TNR 14 pt la 1.5 lines. Partea proasta pentru care imi cer scuze este ca imi trebuie pana maine, joi, in preajma amiezii, ca sa prind ultima cursa a postei de seara.

Realizez ca este o munca uriasa pentru o singura persoana pentru un interval de timp mai mic de 24 ore dar ma gandeam ca daca am putea imparti documentul in 4-5-6 parti, fiecare sa traduca cate 2-3 pagini si m-ati salva.

Eu am scris la doi prieteni pe care ii cunosteam ca m-ar putea ajuta insa deocamdata nu am primit nici un raspuns. Sper totusi sa gasesc ajutor printre voi. Cine ma poate ajuta va rog sa imi scrieti si sa imi dati si emailul dvs ca sa trimit documentul. Voi verifica posta din 5 in 5 minute.

Vreau sa mentionez ca voi plati serviciile la fiecare. Gasim noi o modalitate sa ajunga banii indiferent unde locuiti.

Multumesc din suflet pentru cei care ma vor ajuta.

Rog sa posteze doar persoanele care ma pot ajuta sau cei care imi pot da idei cum sa ies din impas. Mi-am facut deja procese de constiinta si mea culpa pentru ca am ajuns in aceasta criza de timp cumplita.

Cu drag,

Gabriela

"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

Noutati despre Mihaita Hogas ! poze aici poze transplant aici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mi-a scris Jocelyn si se pare ca are o prietena super de treaba care ar putea sa traduca intreg documentul pana maine la pranz. Jocelyn, multumesc mult de tot. [pup]

Daca mai putea cineva sa ma ajute cu 2-3 pagini as fi bucuroasa sa ii cunosc, in caz de ... nu se stie niciodata.

O zi buna la toti.

Gabriela

quote:Originally posted by sirimie

Pot sa traduc 3-4 pagini dar sa imi spui azi, pentru ca nu am timp decit deseara. Nu e nevoie sa platesti [:D]Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005)Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photosPoze de la Mot

id="quote">id="quote">Draga Simona,Multumesc foarte mult pentru mesaj si pentru oferta.Sanatate si sa cresteti si voi mari si frumosi.Cu drag,Gabriela"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!Noutati despre Mihaita Hogas ! poze aici poze transplant aici

Gabriela , am aflat acum o ora de ceea ce ceri tu , Liana30id="blue">mi-a cerut-o pe PM ca altfel n-as fi stiut , dar daca mai ai asa probleme de urgenta , du-te si tu pe la fetele de pe forumul "Prieteni dintotdeauna" cu discutia "La France" si sigur vei fi ajutata-n timp de acele fete cu inima mare ! Nu de asta-ti spun ca nu vreau sa te ajut , dimpotriva , chiar daca timpul ne preseaza si nu ai de ales , nici noi cele care vrem sa-ti intindem o mana de ajutor , eu iti propun sa-ti fac si eu cateva traduceri , dar iti trimit un PM ptr adresa e-mail OK ? Numai bine si multa multa sanatate feciorasului tau , n-am idee cati ani are , dar doresc din tot sufletul sa-ti traiasca si sa ai noroc de el sa-l vezi mare ! Va pup pe amandoi , esti o mama tare curajoasa si promit sa fac cunostinta cu voi mai bine dupa ce trece acest "val" neasteptat de rapid !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!

Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Multumesc din suflet pentru raspunsuri. Imi pare rau ca nu am apelat mai din timp la voi si am intrat in criza asta de timp, nu am vrut sa mai apelez la ajutor dupa cate au facut membrii acestui forum pentru Mihaita. Prietena Jocelynei s-a apucat deja de tradus intreg documentul pana maine la amiaza si ii multumesc tare mult.

Sirimie, White pisana, ioana_tzuchi, aileene, cate un [pup] pentru fiecare.

S-ar parea ca o sa imi trebuiasca si o scrisoare de o pagina tradusa. O sa apelez la una din voi cum o termin de scris. Multumesc mult inca o data.

Cu drag,

Gabriela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...