orzu irina Publicat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 26, 2006 da-l mai departe te rugam! Un copil are nevoie de grupa AB4, salvati o viata!LUNGU 0727124668. daca stergi mesajul jur ca nu ai inima!!!!!! irina, mama lui [copil] Alex http://community.webshots.com/user/orzuirina http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=6027&cid=3348 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Foarte urit formulat mesajul, fara suparare! Din categoria "daca nu-l trimiti la 10 persoane o sa-ti mearga rau". Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianangi Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Irina, ai sunat la acel numar de mobil, sa vezi despre ce e vorba? "Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Uite unul geaman: Da-l mai departe te rugam! Un copil are nevoie >> de grupa de sange AB4; >> >> Salvati o viata! HORATIU 0720544954 Daca stergi >> mesajul asta jur ca nu >> ai o inima!>> Buna, numele meu este Carmen si am un copil nou >> nascut, numit >> Raresh . El inseamna tot ptr mine, si recent >> doctorii au descoperit ca >> are cancer la creier. >> Din pacate eu si sotul meu nu avem bani nici macar >> sa platim facturile lunare, dar am facut o >> intelegere cu YAHOO si AOL si am cazut de acord ca >> ptr fiecare persoana care primeste acest mesaj sa >> primim 5 centi in schimb. >> Deci te rog trimite acest mesaj tuturor >> persoanelor din lista si ajute-ne. >> Da-l mai departe te rugam !!!! >> Culmea e ca eu l-am primit de la biroul de presa al Politiei, care evident nu s-a obosit sa verifice informatia. Maine o voi verifica eu, si apoi... . Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Si off topic: este posibil acest tip de contract, de "intelegere" cu Yahoo? Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Aprilie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2006 Nu, nu este posibil a nici un fel de intelegere cu Yahoo, Connex si alte minuni. Nu mai trimiteti mailuri d'astea mai departe in speranta ca faceti vreun bine, doar ii umpleti de spam pe prieteni! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.