Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul optimistelor (10)

Recommended Posts

Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 Capitol 5 Capitol 6 Capitol 7 Capitol 8 Capitol 9

Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire: [flo]Georgiana (Slatina,Olt) [flo]Gyna (Suceava) [flo]Joker [flo]Catalin (Bucuresti) [flo]diadaniela (Bucuresti) [flo]alexa si mami (pitesti) [flo]lulu 77 (Constanta) [flo]chiquitita [flo]iri_sori (Ploiesti) [flo]eveline (Suceava) [flo]monagan (Cluj-Napoca) [flo]addinel (Bucuresti) [flo]adinell (alias adinella) [flo]impreuna(Cluj-Napoca) [flo]SunSmile (Bucuresti) [flo]NicoletaB [flo]Ilincalif (Suceava) [flo]Carmencyta (Suceava) [flo]Himmelsduft (Germany) [flo]Fannna2003 [flo]Grodear (Bucuresti) [flo]BraveGirl (Bucuresti) [flo]Andreea_trend (Bucuresti) [flo]Liana30 (Craiova) [flo]Teodora35 (Bucuresti) [flo]Hogearamona (Prundul Bargaului) [flo]Daniela_daneza (Bucuresti) [flo]Danutza_s (Bucuresti)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Gata , am o clipa de respiro.Azi ca niciodata am multa treaba....dar mai imi fac timp si pt. voi, dragele mele.

Georgi, bafta la cumparatori.Dar ap. cu 3 camere l-ai gasit?

Sunule, batem sigur !

Flavia, bine ai revenit, desi tu esti mai veche , eu sunt new entry!Te iert numai daca imi zici cum arata Himmelsduft -pe private mesage...

Va pup!

Hai ca am intrat pe www.steauafc.ro id="blue">sa ma inspir de un cadou pt "fin '.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Fetelor eu va pup si ne auzim mai incolo! Incep sa strang sa plec home...la iubitzicii mei dragi!

Sunt asa...cu macaroana "moale"....m-am desumflat brusc...ma rog, eu sunt k un copil caruia nu trebuie sa-i iei jucariile! Si totusi...Victorash...sa stii ca e adevarat ce ti-am zis...si stiu ca si tu crezi! Numai ca esti catar!id="size1">

PUP

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!

7 MAI 1986-SEVILLAid="red">

10 MAI 2006-Eindhoven id="blue">

CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red">[steaua][steaua][steaua]

quote:Originally posted by iri_sori

Bine v-am regasit dupa o perioada asa de lunga.Georgi am nevoie de ajutorul tau la engleza,ma poti ajuta? irihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb

id="quote">id="quote">Iriid="red"> ti-am dat PM.Fetelor sa vedeti isprava: azi am lasat-o pe fi-mea fara pampers la somn.S-a foit prin pat, o auzeam din sufragerie.Cand ma duc pe la 13.30 la ea, facuse caca.O schimb, o las tot fara pampers.tot foiala.Ma duc, facuse pisu.O schimb, ii pun pampers.O las in pat.E ora 15.55 si ea tot acolo e dar nu doarme [bang].Casca de-i trosnesc falcile.[bang].Ma bucur insa ca tratamentul a dat rezultate ca sunt tare scarboase prafurile alea.Si uite ca dupa prima doza a facut kk cum trebuie.Hai ca am gasit ce sa va povestesc...[:D]Ideea e ca io nu am mai ajuns la nani.[bang].Si mi-e cam somnic.[pup]Zambeste!Maine poate fi mai rau.id="Script MT Bold">id="size4">id="red">Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">Avem si POZE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...