Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LENTILE DE CONTACT- avantaje si dezavantaje

Recommended Posts

Port ochelari cu dioptrii destul de mari. Ii port doar prin casa, cand ies in lume ii cam las, desi ar trebui sa-i tin pe nas permanent.

Ma bate gandul sa-mi pun lentile de contact, dar nu stiu daca nu mi-as face mai mult rau decat bine!

Voi ce spuneti, ati avut neplaceri din cauza lor? Ma refer la sanatate.

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mira

Daca ai dioptrii mari sper sa nu cazi pe strada![:D]glumesc

Eu am putat lentile de contact si nu am avut probleme,important este sa respecti instructiunile de igiena avand in vedere ca ochiul este organul cel mai sensibil.

Te vei simti mai increzatoare fara "fundurile de sifon" la ochi!!

Curaj

iti recomand Bauch&Lomb

Mira, eu am dioptrii mari, insa am purtat lentile de contact, si desii credeam ca n-o sa ma pot obisnui, am facut-o foarte repede...acum am nascut a II-a oara trebuie sa merg sa-mi fac un nou control si sa-mi cumpar alte lentile, ptr ca este ok

succesid="blue">

Roxana Lilea,mama Mariei 4 ani si ceva

Mira - si eu am dioptrii mari si ma recunosc in comportamentul tau. Si eu foloseam ochelarii doar prin casa, iar in lume mergeam fara, cu mare greutate, ca vedeam din doua in trei [:D] (insa ma saturasem de ei, ca ii port de la 2 ani). Acum 5 ani mi-am pus lentile de contact si nu am avut nici o problema cu ele. Trebuie sa respecti niste reguli de igiena, insa devine un mod de viata cu care te vei obisnui usor. Se merita. Daca vrei detalii, trimite-mi un pm.

Alinaid="red">

Anya meaid="red">(19 oct. 2005)

Multumesc fetelor, eu ma descurc f bine fara ei, doar ca la un moment dat obosesc, iar dr. mi-a interzis sa-i mai dau jos, de aceea vreau sa apelez la lentile.

Am inteles ca pot cauza o ranire a ochilui, asa e?

Daca totul e ok ce marca e mai buna?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

si eu eram de parere ca nu voi putea purta lentile de contact dar am castigat o pereche de lentile colorate de la firma Bauch&Lomb. a fost mai greu pana am reusit sa le pun dar acum sunt ok. vreau sa merg sa imi fac unele cu dioptrii tot la ei. am auzit ca cele cu dioptrii valabile 30 de purtari (cam 3 luni de zile) costa 1.200.000 lei vechi. mi se mare rezonabil.

ideea este sa mergi sa probezi, vezi cum te simti cu ele si daca totul e ok, go for it![:D]

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Si eu am avut pana anul trecut niste "funduri de sifon" cu dioptrii de -5.5[xx(]...atunci insa am hotarat sa iau"taurul de coarne" si sa le skimb, si bine am facut!!! AM fost la control la Optimed, m-au tinut vreo 2 ore cu tot felul de teste (bravo lor!) si m-au invatat sa le folosesc. Mie mi-a fost foarte greu la inceput sa nu clipesc ca sa reusesc sa mi le pun, imi lua cam jumatate de ora sa reusesc sa-mi pun o lentila, de intarziam si la servici din cauza asta[alcool]...dar nu m-am lasat si acum pot sa le scot chiar si pe intuceric[:D]!!! Eu sunt foarte incantata si multumita de decizia mea, iar in rarele ocazii in care imi mai pun ochelarii ma si sperii de cat de naspa arat[V]...Nu am avut probleme cu ele (decat de acomodare!), am grija mare de ele, le fac "baita" in fiecare seara, am fost si la un control zilele trecute sa vad daca e totul Ok si era!

Insa, fii foarte atenta la prescrierea lor: lentila trebuie sa stea perfect pe iris si curbura ei sa fie potrivita!! Du-te la o firma serioasa, care sa te puna sa incerci mai multe tipuri, nu la una de cartier care te pune la un dioptron si gata! ti-au prescris lentile[V]

Multa bafta si sa fii frumoasa!

Miresica de 1 al lui Cuptorid="red">;

Pregatiri de nunta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...