Sabina Publicat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2006 Dragii babei, Putin imi pasa imi pasa mie de meciu lu peste.de fapt, urasc tot tam tamu asta fotbalistic, cu salarii uriase unor baieti tineri care nici n-au prea dat pe la scoala. Importanta care se acorda fenomenului imi face pur si simplu greata. Cand eram copila imi placea fotbalu si tineam cu Steaua.Asa din nostalgie, m-am uitat si eu la meci aseara.Aveam tensiunea iar f scazuta, asa ca am bagat 2 doua cani de vin de la bunicu.Nimica rau pana aici. Insa ...rezultatul asta ma face sa ma cutremur nu pt ca a pierdut Steaua(da-l incolo de JIJI, merita una ca asta). Ci din alte motive. nr.1. Milioane de oameni sufera ca Steaua nu e in finala.Cum e posibil, cand stim si noi ce imputita lume e asta fotbalului? ideea de sport a ramas mult in urma, asta e e impresia mea de om care butoneaza din cand in cand stirile.Si atunci? de unde atata suferinta? nr.2 ce-au facut baietii aia aaseara e simptomatic pt intreaga Romanie.Incepem bine si nu ducem la bun sfarsit. de ce domnule? eu nu sunt genu care sa spuna ca romanii sunt asa si pe dincolo, imi place de fapt aici, tara asta ma face sa ma simt vie, poate si din cauza ca nu ma confrunt prea direct cu societatea.E posobil sa am o imagine extrem de idealista asupra problemei, admit. Insa de data asta chiar m-a apucat furia.Cum e posibil sa ratam sanse dupa sanse(nu doar la fotbal ma refer), cum e posibil sa nu vedem mai mult de 2 milimetri in fata nasului....sa nu ne concentram?? ma rog, asta e ce pot spune acuma, la o prima vedere, si nici nu prea am timp....da e asa, un fel de loc de descarcat...si....de ce nu....sa venim cu o solutie....oare se poate?? fratilor, chiar nu putem sa facem nimica??????????????????? Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jasmine Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Putem sa discutam mult si bine,sa analizam,sa intoarcem pe toate fetele,sa ne batem cu pumnii in piept sau sa ne lamentam (dupa caz). Concret?Mult zgomot pt nimic. Ca in fotbal. Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Aprilie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Cum pt nimic Jasmine? pai pt mine tarisoara asta e mult mai mult decat nimic.... [q] Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blinky Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Sabina, si eu exact la asta m-am gandit aseara.La sfarsit. La ceea ce stiam ca voi auzi azi : "nu-i nimic, e deja enorm, au incercat, e o performanata extraordinara, bine k am ajuns aici, suntem totusi pe locul 3-4..." Asa ne multumim noi cu putin, mereu si in orice context. Eu am fost alaturi de ei aseara, dar n-am inteles de ce la un anumit punct am incetat sa mai credem. De cei englezii, au crezut pana in mintul 90 si noi nu. Asa ne inecam noi mereu la mal, suntem suficienti, superficiali (si nu numai in contextul sportiv) si nu stiu unde sau cand, dar ne-am pierdut orice spirit de lupta, de vointa sau de ambitie....E pacat, pentru ca si noi ne meritam cu varf si indesat minutul nostru de glorie... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nora Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Eu nu m-am uitat la meci aseara. Pentru ca imi face sila, ca si tie Sabina, atat zgomot pentru fotbal, atatia bani si atatia imbogatiti din fotbal. Pentru ca am plans in hohote vazand oamenii cu vietile distruse din cauza inundatiilor si mi se pare pe undeva nedemn sa consum energie in a "tine cu Steaua" in timp ce alti romani se gandesc unde o sa doarma la noapte si ce o sa manance. In timp ce Lavinia Milosevici (pe care am iubit-o mult ca sportiva) e nevoita sa treaca prin ce trece acum... Altfel, mi-am cam pierdut speranta...si asta-i cel mai grav lucru care se poate intampla...cel putin cand te gandesti la tara ta... Noraid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Mda, vorba romanului..."lasa ma, ca-i bine si asa!" [V] Puteam sa pun pariu ca ne vor bate! Nu stiu de ce, dar asa simteam. Intoteauna asa se intampla cu echipele noastre...nu stim sa luptam pana la sfarsit. De ce? Habar n-am! Engelezii au luptat pana in ultima clipa pentru a se califica, noi de ce n-am putut? [mariaj] nazdravaniiid="right">Mihaela si fetele meleid="red">Silvia la 2 ani jumateid="red">id="right"> Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!id="green">calatorii,1,2,3, 4 id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anka-maria Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Ne-am batut singuri. N-am putut decat sa-i aplaud pe englezi, au luptat ca niste nebuni pana la sfarsit si meritau sa invinga. just me Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jasmine Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 quote:Originally posted by SabinaCum pt nimic Jasmine? pai pt mine tarisoara asta e mult mai mult decat nimic.... [q] Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="quote">id="quote">Si pentru mine,ca de-aia am decis sa nu emigrez.Am vrut sa spun ca ne agitam aiurea,batem pas de front in balta pana iese praf,turam la maxim motoarele stand pe loc si rezultatul e acest NIMIC mioritic.Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Aprilie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 da noi fiecare in bucatica lui nu putem face nimic? Uite, eu am o meserie pacatoasa, n-am sa aduc vreodata bani tarii, n-am sa salvez pe nimeni de inundatii, dar ma gandesc eu ca prea ne plangem si nu ne luam soarta in maini. problema e ca orice initiativa piere repede...la fel ca in meciul de aseara. cum am putea sa avem mai mult curaj in lupta cu Jiji si Miticii?? sa presupunem ca as avea 100000 de euroi.e f probabil in viitorul apropiat, nu radeti. numa ai mei. va rog, ganditi-va bine, ce-am putea sa facem bun, o fundatie de cultura> nu ca asta nu aduce bani mai departe. O revista de educatie pt parinti?? poate ca asta ar prinde. Ceva, orice, care sa ne faca sa ne schimbam. gandacelu, daca intri aici, vino si tu cu ceva.Tocmai ce-am scris un articol aseara ...despre muzica.....oare va sensibilza pe careva cand va aparea??? offfffffffffffff. Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cele mai frumoase feteid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1"> id="right"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blinky Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 eu cred ca raul trebuie taiat de la radacina, deci din scoala... Eu m-as gandi la actiuni "civice" (asa le numeau in franta), numai k la noi imediat se va sari ca sunt "acte patriotice" de pe vremea lui ceasca...Asa ca poate va trebui lucrat la forma. Dar oricum, eu zic k la capitolul asta trebuie muncit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.