Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fara chef

Recommended Posts

Ce ma fac fetelor ca nu mai am deloc chef de sex si ma cam iau la hat cu al meu sot din aceasta cauza[duel].Problema a inceput acum vreo 3-4 luni cand dr. mi-a depistat o rana pe col si m-am cam speriat ca a vrut sa o scoata prin operatie.Deocamdata nu a fost cazul dar am ramas asa cu o repulsie pt sex.Daca inainte faceam o zi da una nu (cu aproximatie) acum in schimb...cam o data pe saptamana spre disperarea sotului meu(si asta ca vrea el) [:D].Nu stiu cum sa fac,daca inainte sexul mi se parea ceva frumos acum efectiv nu ma mai atrage deloc.

dana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Dana,nu ma pricep si nu m-am confruntat cu astfel de probleme, dar as vrea sa te ajut cumva.

In timpul actului sexual ai dureri sau te jeneaza cumva rana?

Sotul tau cred ca stie de acea rana, dar ati discutat despre scaderea apetitului tau?

Carmen E. si [copil]Eduard-Costin (28.02.2003)

stai linistita. se poate si mai rau[:)] si fara probleme de genul cum ai tu. cand ai un copil care te cam stoarce de energie, mai greu cu ....

cu rabdare zic eu ca o sa va reveniti. cred ca mai toate cuplurile trec prin asta.

maimitza lui Papitza[baietel]

dana, sunt perioade si perioade!!! incercati si voi sa schimbati locul, de ex un concediu la munte, mare, o cina romantica , un pahar de vin, o baie impreuna,,,,,,, poate ti se par lucruri simple, dar de multe ori fac mult!!!

in viata de cuplu nu e numai miere si dragoste non stop,,,mai sunt si perioade in care nu are chef unul, sau altul!!! incercati sa le depasiti si vei vedea ca poate fi chiar mai bine decat la inceput!!

multa bafta1!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

• 4 weeks later...

Daniela sfatul meu este sa nu te mai gandesti la rana aia pe col,se v-a rezolva nu este ceva grav ,trebuie tratata la timp mai tarziu iti v-a fi mai greu poate sa se mareasca si intervin altele ,presupun ca e pe psihic totul de la rana ti se trage ,incearca si vb cu sotul tau despra asta spune-i totul in privinta fricii tale ,mergi la doctor poate iti da niste ovule nu neaprat cicatrizare ,te voi linisti cred,bafta si scrie-ne ce ai facut s-a rezolvat ceva[flo]

lidia

Daca nu te jeneaza in timpul actului sexual,nu vad de ce ti-ar scade asta apetitul,rana pe col nu are nicio legatura cu actul sexual.Rana pe col nu se "scoate" prin operatie,ci se cauterizeaza,nu te speria,nu e dureros.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

• 2 weeks later...

Nu ma jeneaza in timpul actului,totul e in mintea mea si sa stii Rosa ca scoaterea ranii prin operatie exista si se numeste conizatie.Cauterizarea se face cand rana nu e f grava...Fac tratament,spalaturi,ovule propolis,dar treb sa mai merg la medic pt un test citologic ca nu am mai fost de vreo cateva luni.Al doilea medic pe care l-am solicitat a zis ca nu e nevoie de conizatie atata timp cat testul papanicolau e 2.

dana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...