stelab Publicat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2006 Am o intrebare pentru mamicile care sunt insarcinate sau care au fost si au luat vitamina E in sarcina si pentru ce mai exact. Mia mi s-a spus ca pentru organele genitale. Eu sunt insarcinata in 11 saptamani si nu inteleg de ce medicul mi-a dat aceasta vitamina. Pe prospect scrie ca nu exista studii care sa evidentieze siguranta administrarii la femeile gravide si vitamina E strabate bariera placentara in proportie de 20-30%. Ce ma sfatuiti sa fac? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_monique Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 si mie mi-a recomandat medicul vitamina E, dar recunosc ca nu l-am intrebat pentru ce. eu am luat vitamina E si acum un an, cand am facut tratament pentru un chist ovarian. http://photos.yahoo.com/micumonica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 Eu am luat mai mult de 5 luni la ambele sarcini dar impreuna cu Alilestrenol (progesteron) penrtu sustinerea sarcinii, iminenta de avort, sangerari... (am avut probleme la prima, la a doua a fost preventiv). mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005 [duel] Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ignatica Postat Mai 2, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 stelab eu am luat Vitamia E preventiv, pentru sustinerea sarcinii , din saptamana 6 pana in saptamana 9. Pierdusem o sarcina cu un an inainte. Sarcina usoara. Ignatica [gravi] 23 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.