Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oltencele, poftiti la povesti! (17)

Recommended Posts

Continuarea la Oltencele, poftiti la povesti! (16)id="red">

Oltenceid="size5"> [cool][foto] Intilniri oltence 2005 Drobeta Turnu Severinid="size4">id="blue">Carmen So id="red"> si [copil] Maraid="red">LadyCid="red">Salmidaid="red">[foto]Neddaid="red"> si [copil] Laraid="red"> 07 aprilie 2004 [foto] Craiovaid="size4">id="blue">Andatudor id="red">si [bb] Andrei Marioid="blue"> 15 august 2005Andrina id="red"> si [bb] Andrada Natalia id="red"> 3 septembrie 2005Angheladaid="red">Bertha id="red"> si [copil] Dariusid="blue"> 08 iunie 2004[foto]Camelia72 id="red">cu[zana]Georgiana Gabrielaid="red"> 4 mai 1999 si [copil] Mihai Danielid="blue"> 23 iulie 2004Corneliaaid="red"> si [copil] Ioana Alexandra id="red"> 01 februarie 2005 ora 10.25[foto]Ciuf id="red">[gravi] si [copil] Lucaid="blue"> 11 noiembrie 2003 [foto] Davidutza id="red"> si [copil] Davidid="blue"> 11 octombrie 2003[foto]Deeapuiid="red"> si [bb] Alex id="blue"> [foto]Klaus29id="red"> si [copil]Andreiid="blue">Lavvid="red"> si [copil]Alexid="blue">Liana30id="red">Lorellayid="red"> si [copil] Armand Codrinid="blue"> 15 februarie 2005 [foto]Nelianaid="red"> si [copil] Oanaid="red"> 28 ianuarie 2004 [foto]Mandela id="red"> si [copil] Alexandruid="blue"> 10 decembrie 2002 [foto]Miki-Mikiid="red">Oana0204 id="red"> si [bb] Andrew Justinid="blue"> 1 septembrie 2005[foto]Onuta96 id="red"> cu [copil] Ancaid="red"> 1 an si 10 luni si [zana] Oanaid="red"> 8 aniPistachio id="red"> si [copil] Alexid="blue"> 10 februarie 2004[foto]Rodica P id="red"> si [copil] Stefan Danielid="blue"> 21 august 2003 [foto] [foto]Simsimonaid="red"> cu [bicla] Bogdanid="blue"> si [copil]Tudorid="blue">Sirod id="red"> cu [copil] Irinaid="red"> 10 mai 2005 si [zana]Otiid="red">[foto]Smmiha id="red"> si [copil] David Andreiid="blue"> 18 martie 2005 [foto] [foto]Stoichitescu Cristinaid="red"> si [copil] Robert Cristianid="blue"> 24 martie 2002Zozela id="red"> [foto]karolid="red">Slatinaid="size4">id="blue">Cristina1id="red">Georgi75id="red"> si [copil]Stefaniaid="red"> 8 febraurie 2004[foto]Dragasaniid="size4">id="blue">Adinellid="red"> si [copil]Andrei-Matiaid="blue"> 22 septembrie 2005Ramnicu Vilceaid="size4">id="blue">Chatonelid="red"> [foto]lorena andreianuid="red"> si [copil] Miron Raduid="blue"> 06 octombrie 2004 [foto]id="Times New Roman">Aniversarile oltencelorid="green">id="size4">Ianuarieid="blue">id="size2">Adinellid="red"> - 11 ianuarie 1980Februarieid="blue">id="size2">Cameliaid="red"> - 1 februarie 1972Dorisid="red"> - 9 februarie 1973Aprilieid="blue">id="size2">Pistachioid="red"> - 5 aprilie 1981Ciufid="red"> - 26 aprilieMaiid="blue">id="size2">Rodicaid="red"> - 24 mai 1974Iulieid="blue">id="size2">Davidutzaid="red"> - 24 iulie 1979Augustid="blue">id="size2">Zozelaid="red"> - 18 august 1981Lorenaid="red"> - 22 august 1978Septembrieid="blue">id="size2">Lianaid="red"> - 27 septembrie 1973Octombrieid="size2">id="blue">Nelianaid="red"> - 3 octombrie 1982Noiembrieid="blue">id="size2">Berthaid="red"> - 3 noiembrie 1978Georgi75id="red"> - 6 noiembrie 1975Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)pozeid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 150
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Andreeaid="Arial Black"> si mie mi se rupe sufletul ca va trebui sa merg la serviciu,stiu cat a suferit Georgiana cand am lasat-o cu altcineva,o auzeam tipand pana cand ieseam din bloc,plangeam si eu pe strada!Cand veneam acasa se lipea de mine ca un abtibild iar noaptea ma cauta prin pat,adormea doar in bratele mele...offf,e cumplit!!![q]

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

Haide-ti sa ne inveselim un pic:

Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:

- Tata eu divortez!

- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?

- Nu conteaza eu divortez!

- Mai fiule, mie poti sa-mi spui, sunt tatal tau,

care e problema?

- Tata, sotia mea este virgina!

Dupa un timp de gandire spune tatal:

- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la

altii nu ne trebuie nici noua!

----------------------------------

Pe o banca, in parc, doi îndrãgostiþi se imbratiseaza.

La un moment dat,lângã ei se aºeazã un domn, care o fixeazã cu privirea pe femeie. In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneºte:

- N-am mai pomenit atâta obrãznicie !

- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

POZE

[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]

cameliaid="red">[cool]

veste proasta!!!!

Nu mai plec la Buc!!!!! dar suntem invitati la botez,,duminica [bang][bang][bang][bang]..pe bune parca e un facut!!!!!cand zic si io ca vin..e imposibil sa nu apara cate ceva!!![bang][bang]

[i]

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

quote:Originally posted by Liana30

[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))]cameliaid="red">[cool]veste proasta!!!!Nu mai plec la Buc!!!!! dar suntem invitati la botez,,duminica [bang][bang][bang][bang]..pe bune parca e un facut!!!!!cand zic si io ca vin..e imposibil sa nu apara cate ceva!!![bang][bang][i]"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

id="quote">id="quote">Lianoid="red"> pune mana si du-te ca maine poimaine iti vine randul sa faci botez si sa vezi ce bine e cand vin si la tine altii.[pup]Si io ma duc maine la botez la o fosta colega de liceu care a venit la mine la botez asa ca...Acum am in program baita , manichiura si alte chestii d'astea.[pup]Zambeste!Maine poate fi mai rau.id="Script MT Bold">id="size4">id="red">Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">Avem si POZE

Doris si Berta ne vedem Duminica atunci ca se pare ca numai noi ne vedem.

Da si lumea asta se puse pe botezat,Distractie placuta fetelor.

Hai nu va uitati la anul nasterii ca ma rusinez sunt pitica rau[:D].

RODICA UNDE ESTI???? NE-AI PARASIT???

pupici

neliana anghel

Lianooid="red"> da' de fina-mea nu zici nimik?! Hai ca te-am innebunit cu ea[:D]..Aaaa...si dc vrei sa stii,maine seara doarme cu mine in patutz ca parintzii ei merg la botez[zz]..Deh ma consolez si io id="size1">[bang][bang]

Ce e Georgiid="red">?! Credeai ca-s si io baba ca Lianaid="red">??!![:-)))][:-)))]

Deci Duminica la 5 e intalneala da?!! Hai ca nu stim sigur dc plecam la Costinesti pt. ca Dan are o "trebusoara" Luni si nu stiu dc se poate eschiva[:(!]..Dc nu plecam viiiinid="red">!!!!![si-eu]

[pup]multi si apasati!!

Nunta noastra-26.06.2005

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Neata la oltencute!

Eu sunt treaza demult, Andrei are grija sa ma trezeasca de trei ori pe noapte si cu diminetile in cap!!! A inceput sa manance si noaptea, numai cand era mic mic, mai avea prostul obicei sa ii vina foame noaptea...[biz]

Acuma sunt in asteptarea unui tehnician sa imi repare niste prize in casa...

Va pup si va doresc sa aveti o zi linistita si frumoasa!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

[pup] oltencele

imi iau zborul la tara sa o duc pe Stefania la mami ca plec apoi la botez.

sa va distrati bine si ne auzim maine cand ma imtorc.

[pup]

Zambeste!Maine poate fi mai rau.id="Script MT Bold">id="size4">id="red">

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)id="Script MT Bold">id="size4">id="blue">

Avem si POZE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...