Ramonika Publicat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2006 stie cineva unde se gasesc scutece pentru batrani si cam cat costa? din pacate bunica mea nu se mai poate scula din pat si ar avea nevoie de asa ceva, mai ales ca sta la tzara si e mai greu acolo cu spalatul etc [V] Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maggda Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 La Arad costa 25 000-30 000 lei bucata si sunt pe marimi de la 1 la 4.id="Arial">id="purple"> Magda si [zana] Bianca 7 anisoriid="Arial Black"> id="red"> http://community.webshots.com/user/danut1965 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Ramonika, sunt in farmacii. in sensiblu cel putin precis au, marcile "seni" si "tena" parca. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Uite aiciSe numesc Seni, un pachet are 10 buc. si costa in jur de 20 ron. Eu am vazut in Cora, de ex., unde sunt detergentii, absorbantele.Banuiesc ca se gasesc si in alte hipermarketuri.Eliana si [9cer] Elena – 23 octombrie 2004id="red">id="right">id="size1">S-a mai nascut o stea id="orange">[zana]id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 eu le stiu pe cele Tena, foarte bune. Sunt masurile S, M si L si costa tot in jur de 25000 unul. Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmen_Marieta Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 eu am luat de la Help Net, daca bunica ta este mai slabuta pot sa ti le trimit. am ramas cu 9 bucati( am cumparat un pachet si am folosit doar unul)...daca vrei ti le trimit, oricum vreau sa ajut pe cineva cu ele... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 Asa cum ti-au spus fetele se gasesc la majoritatea farmaciilor bine aprovizionate. In Iasi mai gasesti si la Siraj, la standurile unde sunt pampersi pt. bebei dar nu stiu cat costa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tino Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 la Metro "seni", dar nu sa iti spun cat costa. mai stiu o firma in Brasov care au asa ceva si se pot comnada si prin posta. intra pe "www.donis.ro". stiu ca sunt mai ieftini. si bunica mea isi comanda de acolo. ei au mai multe tipuri si anume "moliform" se numeste scutecul in sine, dar sunt pe dimensiuni, tipuri etc. o sa vezi acolo. mamitza lui Papitza[baietel] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 Incearca sa mergi la supermarket-uri. La farmacii sunt mai scumpe. poze multe cu noi "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Postat Mai 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2006 multumesc de raspunsuri. n-am stiut ca-s asa accesibile. adevarul e ca nici n-am cautat asa ceva pana acuma. voi cauta la supermarket. da, bunica mea e slabuta si mica, nu stiu cate kile are, poate in jur de 40, banuiesc ca asta ar insemna marimea 1 sau S? Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.