gandacelu Publicat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2006 fetele dragi, a fost careva acolo? pliz, vreau si eu amanunte! am castigat [alcool] un abonament VIP pe o saptamana la fitness la WC Marriot pt 2 persoane (o iau si pe Sabina compozitoarea cu mine hihihi ca e cea mai grasa din zona dupa mine id="size1">hihihi) si am inteles ca e o combinatie de 3 seturi de exercitii... io oricum n-am fost la fitness pana acuma neam de neamu meu (ceva aerobica am facut in facultate) si habar n-am ce inseamna... va rog mult, daca a fost cineva acolo sa imi povesteasca cum e si ce merita sa aleg, sau macar, daca ati fost la fitness in general, cateva sfaturi pentru body and soul[:D] o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miag Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 gandacicoid="red">, eu ma duc maine cu leelooid="red"> de la 15.30. Ea a mai fost si am inteles ca este excelent. Daca vrei sa mai schimbam impresii noi postam la 'un nou stil de viata'.Pupici.[pup] Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2"> Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 Eu am abonament la World Class Marriot.Nu prea inteleg ce zici tu cu combinatia de 3 exercitii...cred ca nu ai inteles tu si de fapt ai acces la 3 chestii:fitness, aerobic si piscina, sau alte combinatii...asa se fac abonamentele la ei.Eu de exemplu anul trecut am avut abonament de 3(fitness, aerobic si piscina) si pt ca nu ajungeam deloc la orele de aerobic, anul asta mi-am luat abonament de 2(fitness si piscina). ========== Corina Albumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_maria222 Postat Aprilie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2006 cat costa??? Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete Te vezi aievea numai in stersele portrete Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta, Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita! http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 quote:Originally posted by ana_maria222cat costa???Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe pereteTe vezi aievea numai in stersele portreteTe recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....id="quote">id="quote">Nu mai stiu exact...ei tot au oferte.Parca pt day time am platit vreo 7-800euro/an...==========CorinaAlbumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yank Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 MA duceam acolo sa joc squah,da nu prea am vazut multa lume la fitness,poate acum sa fie mai populat,iar abonamentul nu mai stiu cit e da` oricum e mai ieftin ca in cartieru francez la Elite. Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mate Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 quote:Originally posted by BraveGirl Nu mai stiu exact...ei tot au oferte.Parca pt day time am platit vreo 7-800euro/an... ========== Corina Albumul meu id="quote">id="quote"> Caaaaaatttttt? Moammmmma,e scump si pentru NZ si banuiesc ccc ca conditiile nici nu se compara cu aici...ce snapani.... Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici[bibe](27 Nov 2004) Christinel[copil] New Zealand Osama Cine da din coate...departe ajunge... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gandacelu Postat Aprilie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 nu stiu cat costa, dar vedeti ca au site si scrie acolo ce si cum - eu am castigat abonamentul, nu l-am platit a, super daca am acces la 3 chestii, inseamna ca n-a stiut sa-mi explice tipul cu care am vorbit[cool] yupiiiiiiiiii Corina, da-mi cateva amanunte, ce parere ai, ce se merita sa fac pe acolo, nu am decat o saptamana la dispozitie si as vrea sa nu pierd timpul incercandu-le pe toate.... spune-mi cate ceva despre programele alea... merci! o situatie tragicaid="size1">mami de ileana si ioachim id="size1">id="right">id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 Mi-am facut si eu abonament la World Class,dar in Constanta.Daca se aseamana atunci va spun ca eu sunt foarte incantata. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 quote:Originally posted by gandacelunu stiu cat costa, dar vedeti ca au site si scrie acolo ce si cum - eu am castigat abonamentul, nu l-am platit id="quote">id="quote">Ah.... gandacelule, cand am vazut titlul, tocmai ma gandeam sa te felicit ca ai acces la cei 1 milion de euro a lui Sabinelu’ si va destrabalati stereo...... [huta]Dar asa...... ce sa-ti spun ?Sa aveti parte de o saptamana de vis !Si, daca faci striptease la piscina, poti sa ne trimiti si noua poze – evident, doar ca sa fim alaturi de tine..... [alcool]Adrianhttp://www.geocities.com/dara2el/6 tehnici in asteptarea lui BB mic„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.