Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

fitness la WorldClass Marriot

Recommended Posts

fetele dragi, a fost careva acolo? pliz, vreau si eu amanunte! am castigat [alcool] un abonament VIP pe o saptamana la fitness la WC Marriot pt 2 persoane (o iau si pe Sabina compozitoarea cu mine hihihi ca e cea mai grasa din zona dupa mine id="size1">hihihi) si am inteles ca e o combinatie de 3 seturi de exercitii... io oricum n-am fost la fitness pana acuma neam de neamu meu (ceva aerobica am facut in facultate) si habar n-am ce inseamna...

va rog mult, daca a fost cineva acolo sa imi povesteasca cum e si ce merita sa aleg, sau macar, daca ati fost la fitness in general, cateva sfaturi pentru body and soul[:D]

o situatie tragica[mamica]id="size1">

mami de ileana si ioachim id="size1">
id="right">id="limegreen">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

gandacicoid="red">, eu ma duc maine cu leelooid="red"> de la 15.30.

Ea a mai fost si am inteles ca este excelent. Daca vrei sa mai schimbam impresii noi postam la 'un nou stil de viata'.Pupici.[pup][pup][pup]

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Eu am abonament la World Class Marriot.Nu prea inteleg ce zici tu cu combinatia de 3 exercitii...cred ca nu ai inteles tu si de fapt ai acces la 3 chestii:fitness, aerobic si piscina, sau alte combinatii...asa se fac abonamentele la ei.Eu de exemplu anul trecut am avut abonament de 3(fitness, aerobic si piscina) si pt ca nu ajungeam deloc la orele de aerobic, anul asta mi-am luat abonament de 2(fitness si piscina).

==========

Corina

Albumul meu

quote:Originally posted by ana_maria222

cat costa???Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe pereteTe vezi aievea numai in stersele portreteTe recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

id="quote">id="quote">Nu mai stiu exact...ei tot au oferte.Parca pt day time am platit vreo 7-800euro/an...==========CorinaAlbumul meu

quote:Originally posted by BraveGirl

Nu mai stiu exact...ei tot au oferte.Parca pt day time am platit vreo 7-800euro/an...

==========

Corina

Albumul meu

id="quote">id="quote">

Caaaaaatttttt? Moammmmma,e scump si pentru NZ si banuiesc ccc ca conditiile nici nu se compara cu aici...ce snapani....

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici[bibe](27 Nov 2004)

Christinel[copil]

New Zealand

Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

nu stiu cat costa, dar vedeti ca au site si scrie acolo ce si cum - eu am castigat abonamentul, nu l-am platit

a, super daca am acces la 3 chestii, inseamna ca n-a stiut sa-mi explice tipul cu care am vorbit[cool] yupiiiiiiiiii

Corina, da-mi cateva amanunte, ce parere ai, ce se merita sa fac pe acolo, nu am decat o saptamana la dispozitie si as vrea sa nu pierd timpul incercandu-le pe toate.... spune-mi cate ceva despre programele alea... merci!

o situatie tragica[mamica]id="size1">

mami de ileana si ioachim id="size1">
id="right">id="limegreen">

quote:Originally posted by gandacelu

nu stiu cat costa, dar vedeti ca au site si scrie acolo ce si cum - eu am castigat abonamentul, nu l-am platit

id="quote">id="quote">Ah.... gandacelule, cand am vazut titlul, tocmai ma gandeam sa te felicit ca ai acces la cei 1 milion de euro a lui Sabinelu’ si va destrabalati stereo...... [huta]Dar asa...... ce sa-ti spun ?Sa aveti parte de o saptamana de vis [bis] !Si, daca faci striptease la piscina, poti sa ne trimiti si noua poze – evident, doar ca sa fim alaturi de tine..... [alcool]Adrianhttp://www.geocities.com/dara2el/6 tehnici in asteptarea lui BB mic„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...