Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

traseu prin bucuresti

Recommended Posts

Am nevoie de ajutorul vostru, pentru a ajunge de la intrarea in Buc. inspre Ploiesti, pana la strada Oltenitei.

Multumesc mult!

id="right">Mihaela si fetele meleid="red">id="right">

Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!id="green">

id="right">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cu masina. Si mai exact pe strada Lanariei, in sect.4. Am vazut pe harta ca e aproape de Parcul Libertatii, Calea Serban Voda...mi s-a parut mie mai cunoscuta Oltenitei...

Se poate ajunge pe centura? E bun drumul? Sau e mai bine prin centru pe bulevarde?

id="right">

Pe centura nu stiu cum e drumul si nici nu stiu sa-ti explic. Dupa mine e mai simplu prin centru, chiar daca e mai aglomerat sau poate nu e, depinde cand ajungi.

Prin centru e cam asa:

Sos. Bucuresti-Ploiesti (pana la Piata Presei libere - Casa Scanteii), la sensul giratoriu de acolo mergi inainte pe Sos. Kiseleff, treci de Arcul de Triumf si continui pe Sos. Kiseleff, pana la Piata Victoriei. De acolo pe Bd. Lascar Catargiu (fost Ana Ipatescu)pana la Piata Romana, Bd. Ghe. Magheru, Bd. Nicolae Balcescu, pana la Piata Universitatii. La rondul de la Universitate inainte spre pasajul Unirii, treci prin pasaj si mergi tot inainte pe Bd. Dimitrie Cantemir. Strada Lanariei traverseaza Bd. Dimitrie Cantemir, este ultima strada inainte de semaforul da la parcul Tineretului. Daca ai treaba pe bucata din dreapta a strazii, din sensul cum vii tu e simplu, dar daca ai pe bucata din stanga e mai complicat ca nu ai cum sa faci de acolo stanga.

Sper ca am fost un pic de ajutor. Daca nu mai incerc sa te lamuresc.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

Poze

Poze noi si Poze Craciun

Vacanta Antalya

Am inteles, multumesc mult! Stiu traseul pana pe B-dul Dmitrie Cantemir. Exact locatia nu o stiu, daca e pe partea stanga sau drreapta, sotul meu are treaba la o firma de acolo, ziceau ca e pe langa Liceul Gh. Sincai. Oricum daca am ajuns pana acolo, ne desurcam.

[flo]

id="right">

nu te sfatuiesc s-o iei pe centura! - gropi si tiruri!

pe DN1 atentie la camerele de luat vederi!

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331

Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...