Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ca la noi la nimenea....

theo038

Recommended Posts

pe data de 6 februarie m-am dus sa-mi depun dosarul pentru indemnizatie copil. o doamna mi-a preluat toate actele necesare mai putin adeverinta de la serviciu, spunandu-mi ca nu-i trebuie. am luat numar de inregistrare si mi s-a spus ca in martie primesc banii. a trecut martie si aprilie si bani n-am primit. m-am dus sa ma interesez la directia generala sector 3 unde am depus actele si surpriza cea mare a fost cand m-au anuntat ca actele care le-am depus in februarie erau pentru a ma lua in evidenta!!!!! evidenta pentru ce??? n-am aflat nici un raspuns. cert e ca am depus alte acte, alta cerere tip (identica cu cea din februarie) si atunci mi-au cerut si adeverinta de la serviciu. dupa mai multe drumuri pe la usile lor, mi se spusese clar ca daca si o virgula nu e pusa unde vor ele nu-mi primesc dosarul, am reusit sa-l depun. atunci am aflat ca banii din urma nu-i mai primesc adica pe februarie, martie si aprilie. mi s-a spus ca au ramas statului. nu mi se pare corect si as vrea sa stiu daca asa e si daca pot face ceva pentru a-mi recupera banii.

va multumesc,

theo si david[copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...