codruta_grg Publicat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2006 Cartea mea de munca este la vechiul angajator, in Bucuresti, la Directia Muncii (eu sunt din Cluj). Nu cred ca sunt platite la zi ce trebuia pentru cartea de munca si ma gandesc ca poate nu vor sa mi-o dea. Cum o pot lua eu, fara sa mai apelez la fostul angajator? Trebuie sa platesc eu la Directia Muncii ceva? Eventual altcineva (doar cu procura?) Multumesc [flo] Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & SCOALA SKI Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 Am inteles ca doar contabila sau un angajat al firmei respective o poate lua. Tu nu mai ai cum, pt. ca nu mai ai nici o legatura cu acea firma. Cel putin eu asa stiu.Noi avem probleme cu recuperatul cartii de munca a sotului meu, cu toate ca are toate cele platite, are contractul desfacut la firma veche din iunie 2004 si nici pana azi "duamna" de la Directia Muncii nu a catadicsit sa o incheie ca sa o poata duce la firma unde este acum angajat. Explicatia este ca n-are timp. Cel mai frumos este ca si firma la care este acum angajat are cartile de munca la acelasi inspector de la Directia Muncii. Contabila de la firma veche stiu sigur ca s-a tot dus in fiecare luna (este prietena noastra si n-ar avea de ce sa ne minta) si n-a reusit nici pana azi s-o recupereze.Habar n-am ce se poate face in cazul asta.Sorry pt. ca m-am bagat peste subiectul tau [flo]... ma gandesc ca daca cineva care stie ce si cum poate imi da si mie un raspuns Eliana si [9cer] Elena – 23 octombrie 2004id="red">id="right">id="size1">S-a mai nascut o stea id="orange">[zana]id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cici Postat Mai 1, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2006 Si eu trebuie sa-mi iau cartea de munca de la Iasi, am vorbit cu fostul patron si mi-a zis ca legea le interzice lor sa o ia de la Direcita Muncii, sunt insa 2 vaiante: 1 .Fac o procura legalizata pe numele contabilului lor 2. merg personal Poate totusi stie cinva mai bine ca mine? cici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niccostea Postat Mai 3, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2006 Si eu sunt in aceeasi oala cu voi, mi-am depus demisia pe 31 martie si nici pana acum nu mi-am luat cartea de munca. Si am nevoie de ea la noul loc de munca... Sincer, nu ma intereseaza ce si daca fost angajator a platit ceva. Nu vreau decat sa-mi vad cartea de munca! Eu o sa ma duc personal la Directia muncii sa vad ce si cum. A, Cici, din cate stiu eu, fostii angajatori nu pot sa ia cartea de munca de la Dir Muncii atata vreme cat nu si-au platit darile la stat. Altfel, e de datoria lor sa o ia si sa ti-o inmaneze... Optimistul e mai aproape de Adevar. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana904 Postat Mai 4, 2006 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2006 Sa stiti ca dureaza f mult pana se obtin toate vizele de la ITM ( luni de zile chiar). M-am intrebat si eu de ce, raspunsul a fost ca, la fiecare angajat caruia i se inchide contractul se verifica pe toata perioada lucrata statele de plata, luna de luna ca sa vada dc au fost platite toate contributiile. Ca la Directia Muncii sint angajati putini, firme multe in sector etc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.