alisor Publicat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2006 [help]ma poate sfatui cineva ce analize trebuiesc facute inainte sa ramai insarcinata? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 -analize hormonale -teste genetice (Cariotip la ambii parteneri,apoi, la ea: anticorpii din sange antispermatici, la el microdelitii pe y) -monitorizare ecografica a ovulatiei -HSG (histerosalpincografie) -mycoplasma si ureaplasma -toxoplasma -citomegalovirus -rubeola -listeria -spermograma la el -test poscoital -citodiagnostic papanicolau... acestea sunt ...pentru inceput...multa bafta!!!! "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuleana Postat Aprilie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2006 alisor:id="red"> fa-ti o programare cat mai curand si mergi la dr. ginecolog, spune-i ca vrei sa ramai insarcinata si in functie de discutia avuta cu el, de istoricul tau (avorturi, nasteri, sarcini pierdute, boli recente sau din copilarie, boli din familie, etc) si multe altele (control ginecologic, ecografie, etc)iti va spune ce analize trebuie sa faci. Mie de ex mi-a dat sa fac numai analizele la sange, urina, cultura secretie si papanicolau. Si am mai facut (ca asa am vrut eu): Chlamidia, toxoplasma, rubella si citomegalovirusul. Acum daca nu raman pana in iunie, voi continua cu analizele hormonale si-om vedea mai departe. iti tin pumnii sa ramai gravidutza cat mai repede [pup] bubuleana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.