Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Suceava (8)

Recommended Posts

discutiile le continuam de aici id="purple">:

SUCEAVA 5

SUCEAVA 6

SUCEAVA 7

LISTA SUCEVENCELOR VESELE id="limegreen">

[invazie]

Cattalinaid="red"> [mamica] de [baietel]Costty(22.09.2002) si[baietel]Dragos(23.07.2004)

Carmen(5.12.1972id="purple">) id="red">[mamica] de [fetita]Ana-Carina(4.11.2002)si [fetita]Daria (22.12.2004)

Carmencyta(2.01.1981id="purple">) id="red">.....aspiranta optimista[hippi]

Cristina38(31.01.1968id="purple">)id="red">.....aspiranta optimista[hippi]

DanaRosu(28.10.1976id="purple">) id="red">[mamica] de [fetita]Ania (10.10.2002)

Dandush(21.11.1977id="purple">)id="red">[mamica] de [fetita] Erika (23.05.1998) si [baietel] Kein (18.04.2000)

Eveline(17.10.1974id="purple">)id="red">[mamica] de [fetita]Bianca (4.12.2004)

Floarea de colt(05.09.1976id="purple">)id="red">.....aspiranta optimista[hippi]

Gyna(12.12.1967id="purple">) id="red"> [mamica] de[baietel]Cristian (2.02.2001) si[baietel]Gabriel (17.02.2004)

HelleneCid="red">[mamica] de [baietel]George

Ilincalif(3.01.1965id="purple">)id="red">[mamica] de [fetita]Ioana Zamfira (7.02.2006)

Iliuta(03.06.1979id="purple">)id="red">.....aspiranta optimista[hippi]

Megbeng(22.02.1982id="purple">)id="red">...aspiranta optimista[hippi]

Oanaralu13@yahoo.com(13.03.1977id="purple">)id="red">[mamica] de [fetita] Bianca Maria (6.09.2002)

Ramonaa(15.07.1975id="purple">)id="red">[mamica] de [baietel] Robert (15.01.2004) si [gravi] din nou!!!!

Simina2005(27.03.1970id="purple">)id="red">[mamica] de [baietel] Andrei(10.04.2001) si [fetita]Diana (30.05.2003)si, pentru a 3a oara...[gravi]

turtita_fermecata(20.11.1976id="purple">)id="red">[mamica] de [fetita] Ilinca (28.06.2004) si...aspiranta optimista[hippi]

Waiting for the sun... id="size2">
id="left">id="teal">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetele cocheteleid="red">, ce faceti voi ? in afara de Megid="red">, slaba miscarea ! Pe unde-mi umblati ? Cu ce va laudati ? Macar pe Evelineid="red"> o inteleg, se resimte dupa dantuiala de la nunta !!! Hehee, acusica apare si ne povesteste ce si cum s-a intimplat !

Noi tocmai iesim un pic la aer... buni mirmiie ca e prea vint afara, da' eu nu vreau sa cresc o planta de sera... azi e prea vint, miine va fi prea frig, poimiine prea soare.. ce, in Sahara sau in Groenlanda copiii traiesc in subterane ????? Daca supravietuim, revenim mai pe seara sa va povestim ce plimbare faina am facut !

Pupicei mici-mititei din partea mea, iar dinspre Zamfiruca "pupicele pentru toate dragele mele"

http://photos.yahoo.com/irina_inm

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

buna dimineata!!! ( ma rog, e un fel de a spune..)

fetelor, desi e ora 15 si m-am trezit de vreo 4 ore..sunt absolut ruupta!!! am avut ieri o zi de nu-i adevarat! am fost la logodna respectiva, nasi...am stat pana pe la 7 cand a trebuit sa plecam pentru ca pe "agenda" zilei de ieri mai aveam si pusul de linoleum in baie si hol (stam intr-o garsoniera, deci nu ne trebuie lux prea mare, dar in baie era ciment chiar, si pe hol niste mochete vechi si uzate, cumparate odata cu casa, acum vreo 5 ani..)

am prins magazinul deschis pe ultima suta de metri ( cu 9 minute inainte de inchidere)...si am fost prilej de amuzament printre cei de acolo, noi fiind imbracati la 4 ace (costum, cravata, eu pe tocuri..ca doar am mers direct de la petrecere[:o)]). in fine, la 9 seara am ajuns acasa, lati de foame, ca nu prea se servise mancare ( doar ceva antreuri reci si prea putine pentru cata lume era..logodna intre studenti, fara pretentii..salam si cascaval, ce mai!)..pana la 10 am mancat..apoi am tras aer in piept si...ne-am pus pe treaba..pana la ora 3 AM[mariaj]

sfat! daca aveti vreodata de pus linoluem pe undeva..nu va apucati voi....chemati pe cineva[:D]!!! am stat sa masuram si sa decupam colturi pana cand, la un moment dat eram atat de obositi, incat nici nu mai vorbeam unul cu celalalt..taiam si masuram automat.....va zic, dimineatza, la 11 cand am deschis ochii, am simtit ca daduse trenu peste mine, nu alta! nu m-a putu clinti de acolo...si treaba nu e gata inca..dar azi e duminica, deci pauza si maine profitam de ziua libera a sotului sa terminam!

cu tot ness-ul baut, ma simt asa..moale....of, dar trebuie sa am duc sa si invatz ceva...

deocamdata va pup..nu stiu cat de coerenta am fost...

id="left">id="teal">

Buna fetelor!!! Mai , da' ce "viteza "aveti[:D]. Eu am fost putin bolnavioara si ocupata in ultima vreme, dar v-am urmarit in fiecare zi[pup]. Nu prea am noutati, de aceea nici nu am mai ciripit nimic[xx(].

Ilincaid="red"> ABIA ACUM a ajuns pupicul tau la mine. Cred ca s-a ratacit prin Siberia cateva zile [:D]. iti multumesc mult si iti returnez cativa pentru tine si Zamfiruca cea micuta[pup][pup].

Iliutaid="red"> scumpa, cred ca nu ti-e usor singurica dar lasa ca in felul asta simti dublata prezenta sotiorului(apropos...imi pari cunoscuta din poze..........si sotul tau la fel. Poate doar mi se pare).

Studentica Megbengid="red">, datorita tie suntem acum "tari" si am ajuns la pagina 10!!!!![flo]. Iti multumesc (,) ca esti mereu pe faza.

Siminaid="red"> tot binele din lume tie si familiei tale. [flo]. Esti ok???

Ce sa va mai spun despre mine(noi)?? In Japoinia , de pe 29 Aprilie pana pe 6 Mai e Golden Week, si nu se lucreaza, deci am inceput-o deja cu gratare(e foarte cald si frumos),chefuri, iar copiii se simt si ei in largul lor.Incercam sa profitam de vreme, de timp, dar mai ales de viata si sper ca si cei mici sa se ia dupa mine si sa nu uite ca viata merita traita ca si asa e suficient de scurta, iar mai presus de toate avem aceasta sansa o singura data!!!!!!!!

Va imbratisez strans pe toate si va urez o noua saptamana de milioane.

D.

[foto]http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

[grup]"Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase - ci numai lucruri mici, cu iubire uriasa." (Maica Teresa)

Buna ziua!

megbeng, mi-ai adus aminte de studentie[bis], de cate lucruri frumoase faceam din simplitatea tineretii...de cele doua lingurite de ness atent dramuite...dar care aveau savoarea lor ...de covoarele atent ingrijite ... de afisele haioase lipite in holul caminului...sunt clipe unice.

ilincalif, este o zi superba dar vantul asta de multe ori ne imbolnaveste copii...as fi vrut si eu sa ies la un gratar [papica] cu familia dar a adormit fetita asa ca totul se amana.

Dandush, eu sunt bine-binisor, am astazi trebuia sa plec la spital in Iasi dar sper sa reusesc sa aman pana miercuri.

Mi-a fost avariata masina sotului in parcare si trebuie sa facem hartiile aferente reparatiei(politie, CASCO, atelier reparatii)

Toate cele bune!

Simina[gravi] Diana[huta] si Andreiid="blue">

n-am mai iesit, fetele cochetele, ca zamfiruca doarme beton iar la noi au venit nasii de cununie, pe care nu-i vazusem de muuult... au cite 2 joburi si isi fac si casa, in Itcani... n-au bietii timp nici sa rasufle ! nici nu stiu daca sa ii invidiez sau sa ma apuce durerea de cap cind ii aud povestesc... de fapt, el, e mai mereu "sef de santier".. (de cite ori o intrebam anu trecut pe nashica "ce face nashicul ?" imi raspundea invariabil "nash-tu e pe casa !")

si , recunosc, m-am cam temut si eu de vintul asta turbat, daca are efect negativ asupra maimutzelului zamfiruc ? ca asupra mea are, intotdeauna, ma doare capatzina asta a mea ceva de groaza de cite ori ma plimb prin vint ![zz]

va pupacim pe toate minunatele fetele cochetele [pup]

http://photos.yahoo.com/irina_inm

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

DANDUSH, in nici un caz datorita mie avem mai multe capitole in ultima vreme!! datorita tutror fetelor vorbarete de pe aici..si poate mai vin intariri!

SIMINA, si eu ma simt atat de fericita in garsoniera cu sotul meu si cu toata dragostea care e intre noi, incat asa nu-mi trebe' nici termopane, nici gresie, afianta sau parchet laminat..nimic-nimic, e perfect asa...si ma simt atat de bine cand facem cate ceva cu mana noastra in casa!!..nici masina mai mare (avem un tico) ..daca il am pe EL[il][il][il][il][il] am absolut totul...desigur, un bebe ar completa in cel mai fericit mod cu putinta tabloul asta![copil]

ILINCALIF, nu o sa am satur niciodata sa citesc povestile despre ZAMFIRUCA cea scumpa si frumoasa!

id="left">id="teal">

Buna fetele. A venit sotul meu acasa si am iesit si noi la un gratar cu prietenii.Am profitat pentru ca de acum voi lucra doar sfarsiturile de saptamana(vineri, sambata si duminica).A fost super. Am facut si poze, dar nu mai stiu cum sa le pun[bang]

Dandush, poate ma cunosti....cine stie, eu sunt din Obcini, sotul meu e din Liteni(Dolhasca).

Meg.....faina faza cu linoleumul[;)]

Maine trebuia sa fiu libera si m-au chemat la lucru de la 20 la 1 noaptea.....

Simina iti tin pumnii pentru miercuri.

Ilincalif, pupici tie si lui Zamfiruc mic si frumusel.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...