Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Schimbarea culorii ochilor la copii?

Recommended Posts

Dragele mele,

Eu ma intreb la ce virsta se schimba culoarea ochilor la copilasi?

La ai mei s-a intimplat diferit,de aceea nu prea stiu daca exista vreo perioada strict delimitata.

Pe scurt la fetita s-au schimbat din albastru inchis in caprui-verzui la 7 luni,dar de la virsta de 2 luni am observat "tendinta".

Baietelul s-a nascut cu ochii albastru deschis si la 1 an jumate s-au transformat in verde deschis.

Acum nu stiu care va fi prognosticul,dar banuiesc de "culoare inchisa".S-a nascut cu ochii gri albastrui inchis si de vreo 2 saptamini s-au mai deschis la culoare...

Astept sa citesc raspunsurile voastre

o [flo] virtuala tuturor mamicilor si copilasilor

Mariana

mama Monicai(1998), id="red">a lui Matei(2001)id="blue"> si a lui Markus(2006)id="teal">id="Arial">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La Emi s-au schimbat pe la 6-7 luni, dintr-o culoare nedefinita, amestecata, s-au facut verzi cu mijlocul maro. [il]

Si la Ina deja incep sa se schimbe, cred ca o sa fie caprui, oricum mai inchisi decat ai lui Emi. Ina are 6 luni azi.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Absolut nic[i o regula. Fetitza si i-a schimbat la doi ani si jumatate[xx(]. Din bleu-verde in caprui. Ata ete!

Andreea ex-Acushor, actual Aburel Aburit

Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.

Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.id="size1">

Marianaid="red">, si fata mea s-a nascut cu ochii gri-albastru-inchis, si nu i s-au schimbat prea mult pana acum (s-au mai deschis un pic). Peste o luna facem anul, si sper sa o mosteneasca pe mama mea - sa ii ramana albastri.

Cred ca subiectul asta trebuia pus la "Parintii intreaba"id="size1">

Numai bine,

Christina

La nastere aproape negri, apoi albastru-bleu, apoi albastri, acuma la 1 an + 8 luni sunt verzi [alcool] Eu mai astept sa se definitiveze definitiv[^]

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...