grati.ela Postat Mai 2, 2006 Raport Postat Mai 2, 2006 Ozana are 7 ani si nu are culoarea definitivata: au fost gri-albastru, apoi a aparut o tenta caprui si acum sunt cameleon (la lumina zilei sunt verde brad iar la lumina artificiala sunt caprui-verzui desi daca te uiti atent nu are nici un fir de caprui pe-acolo). Pana pe la 10 ani se tot schimba (lucru spus de un coleg de liceu doctor oftalmolog).
tlaura Postat Mai 2, 2006 Raport Postat Mai 2, 2006 Nu mai stiu sigur, dar tarziu de tot; aproape 2 ani. Credeam ca va ramane cu ochii albastrii, desii nu avea cu cine sa semene! Laura, mama lui Andrei Poze Poze
Jocelyn Postat Mai 2, 2006 Raport Postat Mai 2, 2006 La varul meu i s-au schimbat din albastri in verzi la 3 ani. Some are born great, some achieve greatness and some hire PR officers id="size3">id="Courier New">id="purple">
lacri Postat Mai 2, 2006 Raport Postat Mai 2, 2006 al meu baiat avea ochii gri ,un gri asa frumos ,asa mi-am mai dorit sa ramana asa culoarea dar nu a ramas dupa vreo 3 luni s-au facut caprui si caprui au ramas pana acum la 3 ani si 8 luni. eu am ochii verzi si tati caprui....si dupa cum il mosteneste pe tati in mai toate trasaturile fizice nici nu cred ca se vor mai schimba. Fabian si mami Lacramioara
sanziana72 Postat Mai 2, 2006 Raport Postat Mai 2, 2006 Toti copii se nasc (ca si pisoii) cu ochi de lapte. Care in general sunt albastru inchis - gri. Cat timp sunt alaptati culoarea nu se definitiveaza, dar nu stiu dupa cat timp de la oprirea alaptarii se poate spune ca s-au stabilizat la o culoare. Mici fluctuatii de nuanta cred ca exista toata viata. Sanziana & Marina (03/10/2004) http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
mariana_1976 Postat Mai 7, 2006 Autor Raport Postat Mai 7, 2006 Va multumesc ,mult de tot tuturor celor care ati raspuns la acest subiect! [flo][flo][flo][flo][flo][flo] numai bine Marianaid="purple"> mama Monicai(1998)[zana]id="red"> a lui Matei(2001)id="blue"> si a lui Markus(2006)id="teal">
kristinutza Postat Mai 7, 2006 Raport Postat Mai 7, 2006 al meu copil frumos a avut ochii caprui f inchis inca de la nastere si asa ii are si acum, la 7 luni. cristina, mama de radu (09.10.2005) poze
mariana_1976 Postat Mai 7, 2006 Autor Raport Postat Mai 7, 2006 Cristinutzaid="red">,am vazut pozele-frumusel foc baietelul tau![flo] Eu am auzit de bebei care se nasc cu ochii caprui inchis,dar nu la caucazieni,de aceea cred ca e f.interesant ceea ce ai scris tu. Multumesc mult pt.raspuns![flo][flo] Marianaid="purple"> mama Monicai(1998)[zana]id="red"> a lui Matei(2001)id="blue"> si a lui Markus(2006)id="teal">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.