Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cura de slabire_ reteta

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am avut o tentativa mai de mult sa incerc dar costa f.mult o cura completa si am inteles de la cineva care a tinut ca intradevar a slsbit dar si cu dieta si sport dar problema e ca poate crea dependenta si dupa ce nu le mai iei te ingrasi mai mult, asa a patit colega mea[bang],acum nu pot sa zic ca e o regula generala ,poate depinde si de organism,dar si de felul cum ai grije sa te menti in forma,adica sa continui dieta sa faci sport, si nicidecum sa incerci sa recuperezi tot ce nu ai mancat pana atunci[:D].Eu sunt mai sceptica si mie frica de asemenea tratamente de teama sa nu pun dupa o gramada de sunculite (of ,ca se pun asa de usor si pleaca asa de greu[:(],nu-i asa).Daca te hotarasti mai posteaza caci sunt curioasa. te pup [pup]

msolga

Distribuie pe alte site-uri

Draga esty am fost la adresa indicata de tine si am citit o parte din ce scrie si mi-a sarit in ochi ce spune acolo ca . "Daca te hotarasti sa mananci la fel ca si pana acum dar sa scapi de grasime arzand calorii prin miscare si exercitii fizice, trebuie sa afli ca e nevoie de foarte multa miscare ca sa arzi plusul de calorii (ca sa arzi 1kg din grasimea ta trebuie sa alergi 12-15 ore),iar pe de alta parte, multa miscare iti face o foame ca vei manca mai mult decat ai ars. Oricum...miscarea este buna dar nu trebuie confundata cu o solutie de slabire."

Am citit de curand un articol extrem de interesant despre ultimele cercetari facute care spun in mare ca de fapt activitatea fizica constanta (moderata) regleaza in asa masura metabolismul incat poti manca in jur de 2500 cal. pe zi fara probleme si ca de fapt insasi faptul ca mananci ajuta la slabit. Nu glumesc! De fapt ce se intampla cand faci o cura de slabire, organismul trimite mesaje prin care anunta ca se lasa cu infometare. Atunci, automat metabolismul incetineste pentru ca sa nu piarda ce a acumulat. E o chestie de autoaparare. Daca in schimb tu faci efort fizic si arzi calorii organismul isi vede de treaba linistit, chiar mareste pasul la ars caloriile pe care tu le consumi.

Nu stiu daca m-am exprimat coerent. Din nefericire tocmai am aruncat revista cu numele institutului care a facut cercetarile. Chestia asta din cate stiu eu e noua si revolutionara. Pentru ca in realitate nu tii cura de slabire de loc (bineinteles faza tine daca de obicei nu mananci pana cazi sub masa).

Tot ce pot sa fac este sa va dau site-ul celor care au scos revista, iar ei au o mica explicatie acolo legat de ce v-am spus eu.

http://www.curves.com/weight_loss/

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

poze recente

Pasti 2006

Am facut testul de pe site si mi-a rezultat ca la 1.61 m si 47 kg tb sa consum ZERO proteine si ZERO kcal pe zi...asta inseamna fie ca nu trebuie sa slabesc, fie ca sunt prea grasa si nu mai trebuie sa mananc nimic!!!!

Eu nu cred in metodele minune...ci in dietele personalizate de nutritionist,in urma unor investigatii, pe cumpatarea si vointa fiecarei persoane.

Cunosc multe persoane care se lupta cu kg in plus - inclusiv pe mine, n-am fost mereu asa- si singura metoda care a dat rezultate a fost schimbarea modului de viata si de alimentatie. Curele drastice sau cele gen Herbalife, chiar daca pe moment au dat rezultate...pe termen lung s-au transformat in cercuri vicioase....si pana la urma toti s-au trezit cu mai multe kg decat aveau inainte de cura!!!

id="red">

id="size2">

id="Comic Sans MS">

Iepumic [iepu]

Parerea mea(sincer) e sa nici nu te gandesti la asa ceva. Eu am slabit 30 de kg fara nici un ajutor de acest gen(decat,in ultimul timp, ceai antiadipos). Am incercat si eu inainte multe produse, dar fara rezultat de durata.

Carmen

Hai sa incerc sa dau eu citeva lamuriri. Cindva, acum vre-o 7-8 ani ma facusem distribuitor Herbalife. Mare succes nu am avut la vremea respectiva pentru ca cel mai ieftin "tratament" fotmat din doua tipuri de pastile si o cutie de praf(se amesteca in apa[xx(], suc de fructe sau lapte.... seamana cu viaredinul) costa la vremea aceea 100$ si te tinea fix o luna.

Herbalife are o gama foarte mare de produse, ei sustin ca sunt 100% naturale, dupa parerea mea bune. Dar... partea proasta este in viziunea mea urmatoarea:

1. La noi oricine are chef si banii(eu am dat 100$) pt. a incepe acest gen de afacere devine brusc un soi de consultant nutritionist. Ceea ce nu-i nici pe departe OK. Mi se pare total aiurea ca neavind pregatire de specialitate sa te apuci sa recomanzi o mie si una de produse care in mare parte nu sunt de slabire. Adica Herbalife promoveaza o gama larga de produse care regleaza mai multe probleme de sanatate, nu doar obezitatea.

2. Adevarul adevarat este ca poti lua si mama produselor, ca fara o dieta de bun simt si ceva miscare nu ai cine stie ce rezultate. Si mai este ceva: acelasi numar de luni in care slabesti va trebui sa tii o asa zisa dieta de mentinere, care presupune si asta un consum de produse Herbalife.

3. Pozele pe care le-ati vazut pe acel site pot fi reale. La vremea aceea am cunoscut multe persoane, care ulterior devenisera distribuitori, care intr-adevar slabisera enorm si schimbarea lor era fabuloasa.

Acum fiecare dupa cum crede.... acesta poate fi doar un punct de vedere.

Dana & Anisia [zana]

va multumesc foarte mult ptr raspunsuri dragutelor,stiam eu ca nu e chiar asa de usor precum se zice.apoi la mine nici nu e prea mult de dat jos dar as mai vrea sa dau macar5daca nu mai multe....am 1,65 si 69 kg.FELICITARI[flo]KARMENIK dar cum ai reusit sa dai asa de mult jos?

timmmy

quote:Originally posted by iepumic

Am facut testul de pe site si mi-a rezultat ca la 1.61 m si 47 kg tb sa consum ZERO proteine si ZERO kcal pe zi...asta inseamna fie ca nu trebuie sa slabesc, fie ca sunt prea grasa si nu mai trebuie sa mananc nimic!!!! Eu nu cred in metodele minune...ci in dietele personalizate de nutritionist,in urma unor investigatii, pe cumpatarea si vointa fiecarei persoane.Cunosc multe persoane care se lupta cu kg in plus - inclusiv pe mine, n-am fost mereu asa- si singura metoda care a dat rezultate a fost schimbarea modului de viata si de alimentatie. Curele drastice sau cele gen Herbalife, chiar daca pe moment au dat rezultate...pe termen lung s-au transformat in cercuri vicioase....si pana la urma toti s-au trezit cu mai multe kg decat aveau inainte de cura!!! id="red">id="size2">id="Comic Sans MS">Iepumic [iepu]

id="quote">id="quote">Indiferent de ce date am introdus tot "obezitate morbida" mi-a iesit...[bang]mamica de [bonjovi] baietel de decembrie 2003 si de [8**] fetita de august 2005 [duel] Poze Mara si Matei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...